Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман: Як тільки буде подання на звільнення Насірова – розглянемо

Середа, 17 січня 2018, 12:04

Прем'єр Володимир Гройсман обіцяє негайно винести на розгляд уряду питання звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, як тільки його отримає.

Про це він сказав у середу під час засідання уряду.  

Перед цим міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що внесе подання на звільнення Насірова.

"Ще на урядовій нараді стосовно звільнення Романа Насірова. Хочу повідомити, що було рішення, що має бути формальне подання. Я сьогодні (17 січня – ред.) його зроблю з підтвердженням подвійного громадянства, що є порушенням закону про державну службу", - сказав він.

Після цього Гройсман сказав: "Як я сказав на урядовій нараді, яку ми проводили, є процедура – виконуй процедуру, внось. Як тільки ти внесеш мені це подання, я внесу його на уряд. Тут немає питань".    

Як відомо, раніше міністр фінансів Олександр Данилюк поообіцяв у середу, 17 січня, на засіданні Кабінету міністрів порушити питання звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Насірова підозрюють в тому, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

7 грудня 2017 року Шевченківський районний суд Києва оголосив перерву у справі Насірова до 19 січня.

У березні 2017 року депутат БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова є громадянство Великої Британії.

Олександр Шумілін, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: