Тимошенко зраджує дієті, але не дорогим підборам

Понеділок, 11 березня 2019, 09:24

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко не вміє відпочивати від роботи і не цікавиться майже нічим, крім політики, своєї доньки та онуки.

Про це йдеться у статті "Української правди" "Вина, кава, спорт та сигарети. Стиль життя Порошенка, Тимошенко і Зеленського".

За словами оточення Тимошенко, за великим рахунком, все її життя і є шлях до влади.

"Коли у Юлі з'явився перший Ipad, ми запропонували їй встановити пару ігор для розслаблення. Вона скептично подивилася у наш бік і попросила перестати дуркувати", – пригадує один з колишніх членів команди Тимошенко.

Робочий день Тимошенко розпочинається о 8 ранку і триває до 23:00 або до опівночі.

В оточенні Тимошенко запевняють, що зазвичай зранку їхня лідерка бігає по території Конча-Заспи у супроводі кількох охоронців і спить не менше 5 годин на добу. Але під час виборів часу на сон виділяє менше.

У сесійний тиждень вона кожного дня приїжджає у партійний офіс на Турівську, де особисто контролює підготовку до виборів. Потім заїжджає у Верховну Раду, а ввечері повертається назад до офісу.

У несесійні тижні Тимошенко намагається витрачати один день на одну область, де проводить по три мітинги у трьох різних містечках регіону, зустрічі з місцевими бізнесменами, активістами та редакторами місцевих видань.

"Юлію Володимирівну супроводжує її помічник Михайло Лівінський, який відповідає за її графік. Інформаційну картину дня Тимошенко допомагає скласти її політтехнолог та депутат "Батьківщини" Олександр Абдулін та прес-секретар Марина Сорока", - йдеться в статті.

За словами людей з оточення Тимошенко, вона системна і прагматична, сама перечитує новини на своєму Ipad.

Тимошенко не любить соцмережі, натомість обирає живе спілкування, бо в такий спосіб "вміє майстерно закохувати в себе".

"Юлю можна порівняти з першими християнськими проповідниками. Тільки християни проповідують Христа, а Юля проповідує Юлю. Я був свідком, як за годину розмови з нею тет-а-тет люди повністю міняли свою думку. Вона відразу сканує і прощупує тебе", – ділиться враженнями колишній соратник Тимошенко, який вийшов з-під чар Тимошенко.

Лідерка "Батьківщини" не вживає алкоголю і не палить. Заради пристойності на урочистостях чи у когось на дні народження може пригубити келих білого сухого вина чи шампанського.

"Тимошенко дотримується дієти. На обід Тимошенко подають перетерті овочеві супи, парові котлети чи варене м'ясо та легкі салати. Часто обставини змушують забути про здорове харчування – вона може перехопити цукерку на нараді або з'їсти бутерброд з вареною ковбасою, нехтуючи дієтою", - йдеться у статті.

Але чим ніколи не нехтує Тимошенко – так це брендовим вбранням та шикарним взуттям на підборах і навіть на зустрічі з виборцями у лютий мороз вона взуває люксові туфлі на підборах.

"На важливі заходи Тимошенко полюбляє надягати дорогезні бренди Chanel та Louis Vuitton, сукні і сумки яких коштують по кілька тисяч доларів", - йдеться у статті.

Читайте також: Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:24
США можуть обмежити доступ Raiffeisen до американської фінсистеми через роботу в РФ
12:17
фотоКомпанія дружини одеського судді купила апартаменти в Маямі за 12 млн грн – "Слідство.Інфо"
12:10
Китайська пропаганда створила ШІ-двійника української блогерки для реклами російських товарів
12:08
У НАТО попередили Грузію, що закон про "іноагентів" несумісний з курсом на членство
12:03
Росіяни атакували Миколаїв: зафіксували два влучання
11:54
"Знову без ракет": як українці реагують на гітарний виступ Блінкена у київському барі
11:54
Ввечері можливі аварійні відключення світла: енергетики назвали умову
11:49
Прокурори не допустили закриття справи щодо одіозного столичного наркодилера
11:48
Спробу росіян прорвати оборону на Харківщині зупинили, ситуацію дещо стабілізували − ОСУВ "Хортиця"
11:33
Прем'єр Румунії розповів, що задоволений реакцією РФ на обговорення про Patriot для України
Усі новини...
Реклама: