Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський про кандидата у мери Одеси: Андросов, може, подумаєш-таки?

Четвер, 10 жовтня 2019, 18:03

Президент Володимир Зеленський хотів би бачити міським головою Одеси Олександра Андросова і пропонує одеситам умовляти його балотуватися.  

Джерело: так званий "прес-марафон" голови держави на Фудмаркеті в Києві

Деталі: Президента запитали, чи є у його партії кандидатура на посаду одеського міського голови. Зеленський розсміявся: "Папки навіть такої немає".

Відповідь президента: "Чесно скажу, мені дуже подобається Андросов, але він не хоче зовсім у політику. Він нормальний, чесний, інтелектуальний, він – обличчя Одеси, він з Одеси. Дуже подобається. До речі, звертаючись… Андросов, може, подумаєш, все ж таки?".

Зеленський зазначив: "Це навіть не губернатор. Губернатор – він займається областю, він слідкує, він від президента, він повинен знати… А мер – особливо такого міста, як Одеса. У нас багато таких міст, непростих: і туристичний, і портовий, і складний, і зі своїм шикарним колоритом, і з історією, і з талановитими людьми.

Там повинна бути людина, яка одесит і яку всі поважають, мені так здається... Повинна бути така людина, яка зможе – при всій повазі до області… Просто є такі міста, як Харків чи як Одеса, від настрою і спокою яких залежить усе в області. Обличчя таких міст повинно бути, яке всі поважають. Треба знайти таку людину.  

Я вам сказав чесно про Андросова. Хай зараз люди в Одесі ходять до нього й кажуть: "Іди в мери, президент тебе підтримує". Я впевнений, що й люди підтримають". 

Олександр Андросов
Олександр Андросов

Деталі: Олександр Андросов був офіційним представником команди Володимира Зеленського в Одесі під час президентських виборів.

Олександр Андросов (1977 р.н.) –  телеведучий, продюсер, ведучий телепрограми "Що? Де? Коли?", співорганізатор чемпіонату світу зі швидкісного поїдання вареників.

Андросов є засновником та одним із керівників компаній у сфері теле- й радіомовлення "Афіна+", "Студія Ігра-Україна", "Ігра-Україна" та у сфері торгівлі "Магмас". Також Олександр є співзасновників клубу "Ерудит" імені Віктора Мороховського.

Передісторія:

  • Міським головою Одеси зараз є Геннадій Труханов, до якого громадськість має чимало претензій. Націоналісти вимагали відсторонення Труханова.
  • Проти мера також було відкрито низку проваджень.
  • 9 липня 2019 року Малиновський райсуд Одеси визнав Геннадія Труханова та інших фігурантів його справи невинуватими у заволодінні бюджетними коштами.

Олена Рощенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: