Президент поскаржився на кадровий голод: Ніхто не хоче бути губернатором

Четвер, 10 жовтня 2019, 15:53

Президент України Володимир Зеленський розказав, що має проблему із кандидатами на посади голів обласних адміністрацій.

Джерело: зустріч Зеленського з журналістами за столом у Фудмаркеті в Києві

Пряма мова: "Така складана ситуація з губернаторами, я вам не можу навіть… без будь-якого впливу, мені показують, приносять одну-дві людини на область, які хочуть бути губернаторами.

Ніхто не хоче, ніхто не може. Всі кажуть "нас така зарплата не влаштовує"… Ви знаєте, які люди приходять, кажуть "ну, дивіться, ладно, але я ж можу заробляти, як я можу". Ви розумієте які? Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми, тому я знаю, але це відповідальність. І це моя проблема – губернатори. Я знаю".

Деталі: Коли Зеленському нагадали про наближення опалювального сезону, він запевнив, що найближчим часом голови обласних адміністрацій будуть призначені.

Пряма мова: "Як я тільки когось починаю розглядати (от зараз з Харковом, у мене там дві кандидатури), тільки я починаю розглядати – стільки бруду на цю людину виливають всі: місцеві, не місцеві, будь-які засоби масової інформації. Тому, що клани борються, не хочуть втратити нічого".

Нагадаємо:

  • Після вступу на посаду президента Зеленський призначив голів адміністрацій Миколаївської, Вінницької, Дніпропетровської, Рівненської, Запорізьскої, Житомирської, Івано-Франківської, Черкаської, Херсонської, Київської, Луганської, Закарпатської, Львівської, Донецької областей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування