У "Слузі народу" кажуть, що Рада буде і далі збиратися влітку

Неділя, 12 липня 2020, 11:31
У Слузі народу кажуть, що Рада буде і далі збиратися влітку
Фото з сайту Ради

Верховна Рада поки не планує йти на канікули – нардепи хочуть провести кілька позачергових засідань для прийняття низки невідкладних законопроєктів.

Джерело: телеканал "Україна 24" з посиланням на нардепа від партії "Слуга народу" Олександра Качуру

Пряма мова: "Домовилися, що під час літнього періоду наша робота не буде припинятися. Ми будемо збиратися в зв'язку з накопиченням необхідних для прийняття законопроєктів, соціальних законопроєктів, антикоронавірусних законопроєктів – будемо збиратися мінімум 3-5 разів за міжсесійний період".

Деталі: За словами Качури, найближчим часом, швидше за все, буде два позачергових засідання Ради: одне відбудеться на вимогу президента, а інше – на вимогу народних депутатів.

Качура зазначив, що підписи вже зібрали, про засідання оголосять окремо.

Нардеп також додав, що його профільний парламентський комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування вирішив працювати в міжсесійний період в звичайному режимі, оскільки є багато питань, які потрібно вирішити перед місцевими виборами і т.п.

Що було раніше: Голова парламенту Дмитро Разумков підписав розпорядження про проведення позачергового засідання Ради 13 липня.

Передісторія: 

  • Раніше повідомлялося, що у Раді збирали підписи для проведення позачергового засідання 14 липня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: