Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп пообіцяв прихильникам, що зуміє залишитися при владі

Неділя, 6 грудня 2020, 06:55
Трамп пообіцяв прихильникам, що зуміє залишитися при владі

Чинний президент США Дональд Трамп висловив упевненість, що зможе залишиться при владі на другий термін.

Джерело: Трамп на мітингу в штаті Джорджія, передає Інтерфакс-Україна

Пряма мова: "Вони (прихильники Демократичної партії — ред УП) шахраювали і сфальсифікували результати наших виборів. Однак у підсумку ми все одно переможемо".

Деталі: За словами Трампа, для такого результату потрібні "сміливі люди", завдяки яким "ми скоро зможемо звернутися до Верховного суду".

Видання відзначає, що цей мітинг — перший подібний захід для Трампа з тих пір як в США відбулися президентські вибори.

В Джорджію Трамп прибув, щоб підтримати двох місцевих республіканців, яким в січні належить піти на вибори в сенат США. Від результатів цього голосування буде залежати, чи збережуть республіканці більшість в сенаті. Трамп на мітингу припустив, що прихильники демократів можуть і тут спробувати сфальсифікувати результати голосування.

Що передувало:  Згідно з офіційними підрахунками голосів, станом на 6 грудня Джо Байден має більшість голосів у Колегії вибірників, яка і затверджує новообраного президента на посаді.

Нагадаємо: Обраний президентом США Джо Байден заявив, що впродовж своїх перших 100 днів перебування на посаді хоче провести імміграційну реформу, скасувати укази Дональда Трампа про навколишнє середовище і допомогти владі штатів у боротьбі з COVID-19.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування