Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Держдумі запевняють, що мобілізації в Росії не буде

Четвер, 5 травня 2022, 21:53
У Держдумі запевняють, що мобілізації в Росії не буде
В'ячеслав Володін, Getty Images

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін запевняє, що мобілізації в Росії не очікується і що ядерний удар з боку РФ можливий лише як відповідь.

Джерело: Володін в ефірі радіо "Комсомольська правда", повідомляє Інтерфакс

Пряма мова на запитання, чи може бути мобілізація в Росії: "Ні. Ні. Я вам в ефірі і без ефіру скажу це".

Реклама:

Деталі: Володін також запевнив, що ядерний удар з боку РФ можливий тільки як відповідь.

"Щодо Російської Федерації, ви знаєте, у нас це закладено тільки як можливість відповіді на завданий удар... У нас це тільки відповідь, це тільки в рамках оборони, якщо завдадуть – ми відповімо", – сказав він.

Глава Держдуми також натякнув на необхідність проведення "референдумів" на заході України щодо приєднання українських територій до сусідніх країн.

ВІДЕО ДНЯ

Він заявив, що у 2014 році Крим "від'єднався від України", а так звані "ДНР" та "ЛНР" нібито "ухвалили рішення вийти зі складу України та стати самостійними".

"Ви бачите сьогодні процеси, що відбуваються на західній частині України, багато людей отримали паспорти громадян Польщі, Угорщини, карту поляка. Які вони рішення ухвалять? Може, теж захочуть жити у складі інших держав, а не в Україні? Тому що тут це питання вже лежить у площині ухвалення рішення людей", – сказав Володін.

Передісторія:

  • За даними української розвідки, Росія готується оголосити відкриту мобілізацію 9 травня.
  • Водночас CNN із посиланням на чиновників США та Заходу повідомило, що президент Росії Володмир Путін замість так званої "спеціальної військової операції" 9 травня може офіційно оголосити війну в Україні.
  • Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав нісенітницею повідомлення про те, що 9 травня в Росії може бути оголошено мобілізацію.
  • Перед тим, як розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, представники російської влади неодноразово заявляли, що РФ "ні на кого нападати не збирається".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: