Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після 4 перемог поспіль "Динамо" призначило Шовковського головним тренером

Понеділок, 11 грудня 2023, 18:15
Після 4 перемог поспіль Динамо призначило Шовковського головним тренером
Олександр Шовковський. Фото з сайту "Динамо"

Київське "Динамо" призначило Олександра Шовковського головним тренером після того, як під його керівництвом, команда виграла 4 матчі поспіль у чемпіонаті України.

Джерело: сайт "Динамо", Суспільне.Спорт

Дослівно: "Олександр Шовковський позбавлений приставки "виконувач обов'язки" та став повноцінним головним тренером "Динамо"".

Реклама:

"Нагадаємо, що Олександр Володимирович став виконувачем обов'язки головного тренера "біло-синіх" після поразки від "Шахтаря" (0:1) у 13-му турі, після чого біля керма команди виграв чотири матчі поспіль у чемпіонаті України".

Деталі: Як пише Суспільне.Спорт, Шовковський вперше в кар'єрі працюватиме головним тренером основної команди. Досі він входив до тренерського штабу Мірча Луческу.

Перший офіційний матч Шовковського в статусі повноцінного головного тренера "Динамо" проведе наприкінці лютого, тоді "Динамо" гратиме проти "Металіста 1925".

ВІДЕО ДНЯ

Що передувало:

  • 3 листопада Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера "Динамо" та оголосив про закінчення кар’єри. Це сталося після поразки в матчі з "Шахтарем" (0:1) у рамках чемпіонату України.
  • Наступного дня клуб повідомив, що виконувати обов'язки тренера буде Шовковський. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування