Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шевченка офіційно висунули на заміну Павелку, він збиратиме команду

Вівторок, 12 грудня 2023, 17:52
Шевченка офіційно висунули на заміну Павелку, він збиратиме команду
Андрій Шевченко. фото Getty Images

Андрія Шевченка офіційно висунули кандидатом на обрання президентом Української асоціації футболу

Джерело: пресслужба УАФ, Шевченко в Facebook 

Деталі: Зазначається, що станом на 12 грудня 2023 року адміністрація УАФ отримала протоколи засідань керівних органів 14-х постійних членів асоціації.

Реклама:

Усі вони висунули для обрання президентом УАФ Андрія Шевченка (дата народження – 29.09.1976) – володаря "Золотого м’яча"-2004, Героя України, нагородженого відзнакою "Національна легенда України".

Як відомо, постійними членами УАФ є 27 організацій. Відповідно, 1/3 складають дев’ять із них.

Сам Шевченко відреагував на балотування на своїй сторінці у Facebook і подякував постійним членам Української асоціації футболу за їхню ініціативу.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Розвиток футболу, розвиток українських спортсменів є важливою та відповідальною задачею, яка потребує уваги. Особливо ж її потребує позиція України на міжнародній спортивній арені, захист наших прав, нові партнерства та горизонти, які нас посилять.

Я дякую за висловлену довіру і приймаю пропозицію балотуватися на пост президента УАФ. Беру час на підготовку програми та підбір команди, і планую зустрітися з представниками усіх регіональних федерацій.

Про свої наступні кроки та рішення буду повідомляти тут, на своїх офіційних сторінках".

Довідково: Згідно зі статутом, президентом УАФ може бути обрана будь-яка дієздатна особа віком не більше 70-ти років, яка є громадянином України й делегатом конгресу.

Кандидатура на обрання президентом УАФ пропонується будь-яким постійним членом УАФ та повинна мати мінімальну підтримку з боку щонайменше 1/3 постійних членів УАФ.

Що передувало: Виконком УАФ призначив дату позачергового конгресу на 25 січня 2024 року в столичному Будинку футболу (початок — о 12:00).

На ньому планують обрати нового президента організації замість підозрюваного в розкраданні відстороненого керівника Андрія Павелка.

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування