Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: Множинне громадянство дасть можливість людям за кордоном допомогти Україні

Вівторок, 19 грудня 2023, 20:18
Зеленський: Множинне громадянство дасть можливість людям за кордоном допомогти Україні
ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЇ 19 ГРУДНЯ. ФОТО ДМИТРА ЛАРІНА, УП

Президент Володимир Зеленський закликав українців за кордоном не спішити відмовлятися від громадянства, а множинне громадянство допоможе це вирішити.

Джерело: Зеленський на підсумковій пресконференції 19 грудня

Пряма мова: "Про множинне громадянство я говорив ще до початку повномасштабної війни, це було в нашій програмі. Я дійсно вважаю, що це нормально і я вважаю, що українців дійсно є 60 мільйонів у світі.

Реклама:

І не всім обов’язково жити в Україні, у них є історія, і свої сім’ї, хтось народився в Канаді в США, але ми маємо дати їм можливість підтримувати Україну, відчувати, що вони українці, допомагати, відкривати бізнеси тут, сплачувати податки тощо. Все це точно іде в плюс Україні".

Деталі: Президент також закликав жінок з дітьми, які працевлаштовуються за кордоном, не спішити відмовлятися від громадянства України і множинне громадянство може вирішити це питання.

Також Зеленський прокоментував, повернення українських біженців.

ВІДЕО ДНЯ

Пряма мова: "Ми повинні захищати всіх громадян України. Я вважаю, більшість людей приїде, коли буде потужніша ППО. Багато приїде, я не знаю, чи більшість. Складно сказати, бо там є у людей працевлаштування, діти пішли в школи тощо. Друге, що буде впливати – це зменшення підтримки від європейських країн людям, які виїхали".

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: