Армія РФ вбила трьох та поранила шістьох мирних людей на Донеччині

Субота, 30 грудня 2023, 21:17
Армія РФ вбила трьох та поранила шістьох мирних людей на Донеччині
ілюстрація прокуратури

Російська армія вбила трьох та поранила шістьох людей в Авдіївці, Селидовому й Прогресі, прокуратура розпочала розслідування.

Джерело: Донецька обласна прокуратура

Деталі: Повідомляється, що 30 грудня 2023 року окупанти завдали ракетного удару по Авдіївці. Засіб ураження влучив в город неподалік приватного домоволодіння. Отримавши осколкові рани, на власному подвір’ї загинула 76-річна жінка.

Реклама:

Невдовзі російські війська обстріляли місто Селидове, ймовірно, з використанням ракети "Іскандер-М". Від отриманих тілесних ушкоджень, несумісних з життям, загинула місцева мешканка 60 років. Її 36-річний син дістав поранення й нині перебуває в лікарні.

Також в результаті обстрілу з боку зс РФ травмувалися двоє 25-ти й 31-річних чоловіків та жінка 65 років. Звернулися до медзакладу з забоями й двоє жінок 68 і 76 років. Крім того, пошкоджено 38 приватних домоволодінь і лінії електропередач.

Під вогнем армії РФ опинилося і село Прогрес Покровського району. Там загинула жінка 73 років, яка на момент атаки перебувала вдома.

ВІДЕО ДНЯ

Усім постраждалим надається екстрена медична допомога, чотирьох з них ушпиталено до хірургічного відділення. Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф проти мирного населення регіону.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: