Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російська ІПСО та ображені блогери – Берлінська про ініціаторів свого хейту після трагедії у Чернігові

Четвер, 7 грудня 2023, 13:34
Російська ІПСО та ображені блогери – Берлінська про ініціаторів свого хейту після трагедії у Чернігові
Фото: УП

Керівниця Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська пояснює хейт на свою адресу після трагедії у Чернігові роботою ображених блогерів та російською ІПСО.

Джерело: ветеранка російсько-української війни, керівниця волонтерського проєкту Victory Drones благодійного фонду Dignitas та директорка Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська в інтервʼю "Українській правді"

Реклама:

Пряма мова: "По-перше, максимально включилися росіяни зі своєю ІПСО, щоб розколоти суспільство (про це нам одразу сказала СБУ). 

По-друге, в це включилось кілька відомих українських блогерів. Зокрема, Олексій Арестович та Євген Карась. І з одним, і з іншим у мене давні, персональні, скажімо так, рахунки. 

Люди з критичним мисленням мене максимально підтримали, за що я, звичайно, дуже вдячна. Я не очікувала такої хвилі підтримки в соцмережах від журналістів, волонтерів, людей, яких я взагалі не знаю" 

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: За словами Берлінської, після подій у Чернігові у неї було два варіанти дій Перший – вийти і назвати прізвища реальних організаторів заходу, "чим порадувати ворога". Другий – дати ці свідчення Службі безпеки України. Вона обрала останній. 

Передісторія:

  • 19 серпня російська армія завдала ракетного удару по драмтеатру в центрі Чернігова, коли там проводився зліт виробників дронів та навчальних шкіл з аеророзвідки у рамках демо-дня "Люті пташки", хоча точне місце проведення знали лише учасники заходу. 

Читайте УП В Google News

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: