Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція взялась за перевірку погроз журналісту Ніколову

Понеділок, 15 січня 2024, 15:42
Поліція взялась за перевірку погроз журналісту Ніколову
Юрій Ніколов, фото: Facebook

Поліція Києва повідомила, що почала перевірку за фактом погроз журналісту, правоохоронці не називають прізвища, але перед цим журналіст-розслідувач Юрій Ніколов заявив, що 14 січня в його оселю ломилися невідомі, намагаючись залякати.

Джерело: поліція Києва у Telegram

Дослівно: "Під час моніторингу в одній із соціальних мереж поліцейські виявили публікацію щодо погроз одному з представників медіа.

Реклама:

Правоохоронці зареєстрували виявлену інформацію до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень".

Деталі: Повідомляється, що за ваказаним фактом проводиться перевірка.

Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Ярослав Юрчишин у себе в Facebook написав, що провокація біля квартири Юрій Ніколов по наявній інформації чітко вкладається в перешкоджання діяльності журналіста (ст 171.2 можливо і 3). "Стежимо, діятимемо за обставинами", - зазначив він.

ВІДЕО ДНЯ

Що було раніше: Перед цим журналіст-розслідувач Юрій Ніколов заявив, що 14 січня в його оселю ломилися невідомі, намагаючись залякати. 

Довідково: Юрій Ніколов – журналіст-розслідувач, який зробив низку скандальних розслідувань, у тому числі щодо корупції у закупівлях для ЗСУ. Особливого розголосу набула інформація про "курячі яйця за 17 гривень".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: