Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

13 постраждалих, вибиті вікна і спалені авто − наслідки ранкової атаки росіян у Києві

Четвер, 21 березня 2024, 07:35
13 постраждалих, вибиті вікна і спалені авто − наслідки ранкової атаки росіян у Києві
Фото КМВА

У результаті російського ракетного удару у Києві вирували пожежі у житлових будинках, пошкоджені церква, дитсадок та згоріли низка автомобілів. Відомо про 13 постраждалих.

Джерело: КМВА у Telegram

Пряма мова начальника КМВА Сергія Попка: "Внаслідок ракетного удару в Києві отримали поранення 13 осіб. 6 людей в Святошинському районі та 7 в Шевченківському. Госпіталізовано 4 людини. Без загиблих".

Реклама:
 
фото КМВА

Деталі: У Подільському районі уламки збитих ракет упали на територію нежитлової забудови; виникло загоряння на трансформаторній підстанції, пожежу ліквідували на площі 200 м. кв..

 
фото КМВА

Також горів дах нежитлової двоповерхової будівлі, пожежу загасили. 

 
фото КМВА

У Шевченківському районі пошкоджений багатоповерховий житловий будинок, вибуховою хвилею вибиті вікна, зафіксовано загорянням квартири. Також горіли три автомобілі, пожежі загасили. 

ВІДЕО ДНЯ
 
фото КМВА

Крім того, уламки упали на територію житлової забудови між дитячим садком та житловими будинками − без негативних наслідків. Вибухова хвиля пошкодила скління вікон багатоквартирного будинку. Також горів приватний житловий будинок. 

 
фото КМВА 

У Святошинському районі уламки ракети упали на 4-й поверх 9-ти поверхового житлового будинку; вибуховою хвилею вибиті вікна; також горіло авто, пожежу вже загасили.

 
Фото КМВА 

На фото зафіксовані вибиті вікна, пошкоджені припарковані авто та величезні вирви на землі.  

 
фото КМВА
 
Фото КМВА

Передісторія:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування