Янукович про насолоду, заздрість, протести, газ та Тимошенко

39 переглядів
77
Середа, 21 грудня 2011, 15:06

Президент Віктор Янукович дав у середу підсумкову прес-конференцію, яка тривала дві години.

Своє спілкування з пресою він розпочав з обіцянки захищати журналістів, їхню гідність, життя та здоров'я.

Говорячи про реформи, він підкреслив, що у майбутнє не можна йти боком чи задом. При цьому він відніс до негативу революції, які відбувається за межами України.

Пізніше, відповідаючи на питання про масові протести, які протягом останнього року поширилися по всій країні, він зазначив, що в нього через це "болить серце", але закликав усіх до стабільності. На його думку, причиною є діяльність попередніх керманичів, закони, які були прийняті раніше.

Довелося Януковичу відповідати й на питання про Межигір'я і вертоліт, адже поки Україна перебуває у складному економічному становищі, його життя, за словами журналіста, поліпшується.

У відповідь на це президент поскаржився, що в нього немає часу для насолоди. До того ж заявив, що не заздрить журналісту.

Президент повідомив, що поки не має наміру змінювати міністрів в уряді Азарова, але додав, що деякі плани про кадрові зміни все ж таки існують.

"Є плани зробити кадрові зміни, і вони будуть, коли прийде час. Але це не самоціль. Самоціль – покращення системи влади", - сказав Янукович.

"Де це питання визріло, рішення прийматимуться негайно. Але там, де є ще надія, де відкривається друге дихання на дистанції, треба дати шанс, можливо буде чемпіоном", - додав президент.

Звичайно, на прес-конференції було задано питання про газові переговори з Росією. Янукович вважає оптимальною ціну до 250 доларів за тисячу кубометрів

Журналісти двічі намагались отримати від президента чітку відповідь щодо долі екс-прем'єрки. Врешті-решт він зазначив, що не проти  звільнення Тимошенко, якщо це не суперечитиме законодавству. При цьому додав, що впливати на ситуацію не може, але якщо судом буде доведена винуватість Тимошенко, вона має понести відповідальність.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 89.85.61.---Maximum-t..
Ещё и как ПРОТИВ освобождения Тимошенко... Она ж им "даст дрозда" если будет на воле
IP: 89.85.61.---Maximum-t..
"...президент поскаржився, що в нього немає часу для насолоди". У него одна "насолода" - пос...ть на золотом унитазе
IP: 194.44.29.---Dobry Den..
Maximum-t: Та нікому нічого вона не дасть. Вона ж імпотент.
IP: 193.107.133.---Antikriz..
Какие вопросы, такие и ответы
IP: 93.78.82.---Geograf1959..
Большинство вопросов были заранее согласованы. особенно убого они звучали из уст корреспондентов "местных изданий" (даже как-то жаль стало этих мелких затравленных тварей...). Ну НАЙЕМ - из тех, кто и без санкции скандал сделает. "Я вам не завидую...." : ЗВУЧИТЬ ЯК ПОГРОЗА! НЕВЖЕ ЗНОВУ ШУКАТИМУТЬ .. ГОЛОВУ? І ХТО НА ЦЕЙ ПІДСТАВИТЬ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ? ВСЕ ТІ Ж СПЕЦСЛУЖБИ, ЯКИМ СЛУЖИТЬ major МЕЛЬНИЧЕНКО?
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації