Що робить перша леді, поки Порошенко в зоні АТО?

302 перегляди
22
Понеділок, 23 червня 2014, 00:44

Перша леді України Марина Порошенко в інтерв'ю 5 каналу - про президента України та свого чоловіка Петра Порошенка: чи дослухається він порад, чи сприймає критику, чи буде принциповим. 

Джерело відео - 5 канал

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 77.91.166.---Анна Земко..
Насправді, постановочне інтерв"ю. І -- не цікаве (вчора дивилася на 5-му): Гайдукевич -- як би нічого неправильно не спитати, пані Порошенко -- як би згадати потрібні українські слова і нічого не правильно не сказати... Трохи мені сумно, що у нас така НЕукраїнська перша леді (до речі, вона не схожа на українських жінок -- красива, гарна дружина, але трохи залякана, якась "не в своїй тарілці", чи що, їй направду, краще мовчати, або говорити -- завчене...) Мабуть, таки вона опанує тих тисячу українських слів, але жити і мислити по-українські ніколи не буде... УКРАЇНІ НЕ ПОТРІБНІ ТАКІ ПЕРШІ ЛЕДІ. Як відомо, дружина багато в чому робить чоловіка -- такий самий НЕукраїнець і Петро Порошенко. НА ЖАЛЬ... Проте. що маємо... Бачили очі, що ВИБИРАЛИ...
IP: 46.119.92.---вад дед..
Что такое-стыд?На экране ужасающая роскошь.А страна-голая.О каком Боге тут беседуют?
IP: 134.249.14.---Ezheny Lebedeva..
вад дед: Что такое-стыд?На экране ужасающая роскошь.А страна-голая.О каком Боге тут беседуют?
Порошенко - крупный бизнесмен.Построил дом не на ворованные у государства деньги, как янык . Если он поднимет экономику страны, так будет жить средний класс.
IP: 194.44.190.---somos..
вад дед: Что такое-стыд?На экране ужасающая роскошь.А страна-голая.О каком Боге тут беседуют?
Но это заработано своим умом и трудом. В отличии от предыдущего президента, не своровано у народа. Зависть, - очень плохое качество человека.
IP: 188.115.175.---present..
Дуже цікаво! Журналіст Петра Порошенка задає питання дружині Петра Порошенка про самого Петра Порошенкка. Хіба він нічого не знає про свого начальника? Ще цікавіше - чому нам не показують питання журналістів, у яких інший роботодавець?
Усі коментарі
Реклама:
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації