1 лютого 2001

Архів

Новини
21:00
Або Омельченко демократ, або в мерії закінчилися дошки
Київський мер Омельченко дав зрозуміти, що не заперечує проти наметового містечка на куті Хрещатика і Городецького. З його загадкових реплік виходить, що огорожею це місце захищати не будуть.
20:15
Ющенко мріє про нового міністра
Прем'єр вже направив президенту свої кадрові пропозиції. Кадри не називаються, але стало відомо про намір прем'єра створити в уряді новий пост "міністра без портфеля".
18:09
У генпрокуратурі думають швидко
Прокуратура вже встигла ознайомитися з журналістською діяльністю кореспондента "Известий" Яніни Соколовської і вирішити, що її професія до замаху ніякого відношення не має. До таких висновків слідство дійшло менше ніж за дві доби.
15:34
Ємець загинув у "звичайній" катастрофі
Генпрокуратура наполягає на тому, що Олександр Ємець, якого поховали в середу на Байковому кладовищі, загинув в результаті звичайної автокатастрофи. Прокуратура намагається спростувати чутки про те, що смерть Ємця - не випадковість.
14:47
Тарас Чорновіл: "На плівках - мій голос"
Тарас Чорновіл підтвердив, що на записах Мельниченка саме його голос. В інтерв'ю УП він заявив, що у середу прослухав свою розмову з Кучмою. "Це абсолютно мій голос". Чорновіл також обіцяє "серію громадських прослуховувань".
12:52
"Судді взагалі подонкі". Додані діалоги про "Сумихімпром" і Бойка
УП отримала нові аудіозаписи, зроблені в кабінеті Кучми. Тепер можна не тільки прочитати, а й почути, як Кучма наказав Януковичу "повісити за яйця суддю", що Кучма з Деркачем думають про Тимошенко та як "гарант" порадив Потебеньку "поумєріть прить".
11:55
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
За добу наметове містечко на розі вулиць Хрещатик та Городецького збільшилось у два рази. Тепер у антикучмівському таборі вісім наметів, а протягом четверга має з'явитися ще сім. Акція просувається у бік Бесарабки.