2 березня 2001

Архів

Новини
22:36
Бакая - на вівтар боротьби з корупцією
Микола Азаров прогнозує, що цього року в Україні буде близько сотні офіційних мільйонерів. Він не хоче зізнаватися в тому, чи говорив він з Кучмою про мільйони колишнього глави "Нафтогаза України" Ігоря Бакая, але явно має у своєму розпорядженні матеріал, щоб його посадити.
21:54
Антикучмівську кампанію фінансував Сорос!
Перегляд програм УТН несе фантастичне інформаційне навантаження. Державний телеканал нарешті вказав тих секретних західних партнерів Лазаренка та Тимошенко, що допомагають грошима валити Кучму. За допомогою УТ на чисту воду одного вже виведено – це… Джордж Сорос.
19:23
Бермудський трикутник на Печерську
Розгляд скарги адвокатів Юлії Тимошенко на зміну запобіжного заходу відкладається на невизначений час. Томи кримінальної справи Тимошенко загубились на шляху від генпрокуратури до Печерського райсуду. Перша її вже відправила, другий ще не отримав.
17:32
Похорон правди триває
Генпрокуратура не задовольнила жодне з клопотань Лесі Гонгадзе. Відомство Потебенько відмовило матері журналіста у праві знати, коли і як було вбито її сина. Також Потебенько не захотів порушити кримінальну справу проти Потебенька.
16:00
Що думають кияни про розгін наметового містечка та відставку Ющенка?
Переважна більшість респондентів - 64,6% не думають, що наметове містечко акції "Україна без Кучми" загрожувало громадському порядку. На думку 23,5%, воно все таки було загрозою. Не змогли відповісти на це питання 11,9% респондентів.
15:52
Комуністи Росії - грудьми за Кучму
Поки що в Україні ніхто не заступився за Кучму перед американцями і Соросом. Зате першими, хто вирішив підтримати українського президента за кордоном, стали комуніст Геннадій Зюганов і відомий русофіл і одночасно українофоб Дмитро Рогозін.
15:27
Кучма давно знав про смерть Гонгадзе
16 вересня, у суботу, Кучма і Кравченко були разом на полюванні. Чотири дні по тому, коли преса вже почала задавати питання про зникнення Гонгадзе, Кучма запитав працівника безпеки, чи живий журналіст.
14:21
Опозиція збирається кинутися Кучмі в ноги
На 9 березня опозиція готує Кучмі сюрприз. Якраз у той момент, коли Кучма з іншими керівниками держави традиційно буде покладати квіти і схиляти голову перед великим Шевченком, цьому всіляко заважатимуть члени опозиції. Кучму зустрінуть "прикольними" плакатами.
14:08
Ваш хід, панове депутати!
За 35 днів до можливої відставки Ющенко віддав свій хід парламенту. Якщо депутати Верховної Ради бажають створити коаліційний уряд, то спершу нехай створять коаліцію в рамках парламенту, а потім вже приходять до виконавчої влади. Підтвердження своїй ідеї він знайшов в словнику Брокгауз і Єфрона, але не зміг відшукати у законах.
12:56
Аварія магната
Скандальний екс-олігарх Вадим Рабинович потрапив у автокатастрофу в Бразилії. Він залишився живим, однак протягом чотирьох годин був непритомний. Зараз він прийшов до тями, його стан стабілізувався.
12:27
Комітет "За Україну без Кучми" розповідає правду світові
Громадський комітет захисту Конституції "За Україну без Кучми" звернувся до глав держав і урядів, Європейського Союзу і ООН. Владу звинувачено у переході до "силових методів боротьби з опозицією".
12:25
Виктор Ющенко. Модель на експорт
У Ющенка поглиблюється синдром поглядів опозиціонера. Услід за критикою олігархів і розгону наметового лагеря він розкритикував роботу державних ЗМІ і взагалі сказав про проблему отримання об'єктивної інформації в Україні.
10:56
"Постороніться, пане Кучма"
Джордж Сорос закликав Кучму передати повноваження Ющенку до завершення розслідування справи Гонгадзе. Провідний західний фінансист і впливова американська політична фігура не стримався і теж написав листа до Financial Times.
10:21
Вашингтон загрожує припинити допомогу Україні
Стенограма брифінгу в Держдепі та послання Буша
Держдепартамент США застеріг президента Кучму. Вашингтон пригрозив переглянути надання допомоги Україні.
23:00
ПОСЛАННЯ ПРЕЗИДЕНТА БУША ПРЕЗИДЕНТУ КУЧМІ