2 червня 2005

Архів

Публікації

Колесников називає звинувачення "абсолютним маразмом". Фоторепортаж

По завершенню оголошення ухвали адвокат Колесникова Андрій Федур не зміг приховати свого роздратування. Він назвав засідання суду "фарсом". "Я давно прийшов до висновку, що це політичне замовлення... Його будуть тримати в тюрмі за будь-яку ціну, щоб приховати брехню про відірвані ноги, які начебто кудись літали", - додав адвокат.

Червоненко рассказал о Монако и Бакае

Фигурант скандала Евгений Червоненко решил не повторять ошибок Романа Зварыча и не затягивать с ответом. Червоненко оказался под огнем в связи со своей поездкой на Формулу-1 и встречей в Москве с Игорем Бакаем. Он выкурил пару сигарет и рассказал, как и что было в Монако.

Привид опозиції

Її головна слабкість – у її ембріональному стані. Cвоєрідно виглядав і Віктор Янукович, який все шукав зустрічі з президентом, аби "знайти спільну мову". Не кажучи вже про цілі групи депутатів від ПР та СДПУ(О), які оббивають пороги держсекретаріату та Кабміну, силкуючись залишити за собою майно і капітали, нажиті всіма правдами, а дуже часто – неправдами.

Передруки в Україні можуть коштувати дуже дорого, навіть в мережі Інтернет

Ця історія тягнеться вже більше, ніж півроку, і, очевидно, ще є далекою від свого завершення. 75 тисяч гривень – стільки може коштувати передрук матеріалу з іншого Інтернет-видання, навіть якщо це буде зареєстроване ЗМІ. Більше того, суд вас може зобов'язати спростувати ваш передрук не лише на вашому сайті, а й в... "Урядовому кур'єрі".
Новини
22:18
Зінченко виставив умови для "мирової" з Пінчуком і Ахметовим
Держсекретар України Олександр Зінченко заявляє, що "мирова угода" між Інвестиційно-металургійним союзом та державою по "Криворіжсталі" можлива.
21:41
Кінах каже, що ціни на нафту не стрибатимуть
Перший віце-прем'єр-міністр України Анатолій Кінах не прогнозує різких стрибків цін на нафтопродукти, однак допускає незначне їхнє коливання.
21:20
На місце Зінченка Костенка не пустила "Наша Україна"
Депутат з фракції Української народної партії Валерій Асадчев вважає, що стати віце-спікером Юрію Костенку завадила "Наша Україна".
20:50
На батьківщині Януковича через фальсифікації порушують по 8 справ на день
Щодня в Донецькій області порушується від 2 до 8 кримінальних справ за фактами фальсифікацій на виборах.
19:42
КОЛЕСНИКОВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ПІД ВАРТОЮ ЩЕ 2 МІСЯЦІ
Суд продовжив затримання Колесникова ще на 2 місяці, таким чином він задовольнив подання генпрокуратури.
19:34
Саакашвілі надав перевагу Тимошенко серед прем'єрів СНД
У Тбілісі для участі в засіданні Ради голів урядів держав-учасниць СНД прибули вже прем'єри майже всіх країн Співдружності.
18:51
355-е рішення суду по "Криворіжсталі". ОПЕРАЦІЯ НЕЗАКОННА
Київський апеляційний господарський суд відхилив апеляційну скаргу консорціуму "Індустріально-металургійний союз" на рішення господарського суду Києва про визнання
18:45
Головний нафтовик захистив Тимошенко від радника Ющенка
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко не погоджується із критикою, яка лунає на адресу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і вважає її роботу ефективною.
18:05
ЧЛЕН СДПУ(О) І АГІТАТОР ЯНУКОВИЧА СТАВ РАДНИКОМ ЮЩЕНКА
Президент України Віктор Ющенко призначив футболіста Андрія Шевченка своїм позаштатним радником
17:28
Ющенко не почув підприємців в результаті "урядових розборок"?
Громадські організації підприємців заявляють, що вони розчаровані відсутністю діалогу між владою та бізнесом і просять президента Віктора Ющенко про зустріч.
17:23
Суркіс і Медведчук вчить праву працівників Луценка
Президент Федерації футболу, депутат Григорій Суркіс заявляє, що готовий сприяти, щоб служби ФК "Динамо" надали МВС потрібну інформацію
16:50
Янукович, Кравчук та Смєшко поскаржилися американцям
Голова Партії регіонів Віктор Янукович, один з лідерів СДПУ(о) Леонід Кравчук та інші представники опозиції розповіли сенаторам США про своє бачення подій, що відбуваються в Україні.

16:34
Тимошенко не їхала до Москви не через посівну, а тому що обіцяла грузинам
Президент Грузії Михайло Саакашвілі сказав журналістам, що це перша закордонна поїздка Тимошенко, і раніше вона обіцяла, що здійснить її саме до Грузії
16:21
Семенюк приймає заявки від іноземних інвесторів на заводи екс-олігархів
Чергове засідання суду по Нікопольському заводу феросплавів відбудеться 30 червня 2005 року.
16:06
Колесников називає звинувачення "абсолютним маразмом"
Заарештований Борис Колесников просить відпустити його під заставу, зважаючи на сімейні обставини
16:05
Семенюк відніме "Озерку" у Курочкіна?
Центральний дніпропетровський ринок "Озерка" залишається у державній власності.
16:04
АКЦІЇ "КРИВОРІЖСТАЛІ" АРЕШТУЮТЬ
Апеляційний господарський суд Києва своєю постановою наклав арешт на 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь".
14:52
Литвин поки вмовляє сумісників, але більше не терпітиме
Голова Верховної Ради Володимир Литвин обіцяє внести проект постанови про відкликання з посад голів парламентських комітетів депутатів-сумісників
14:25
Литвина немає у списках, а Безсмертний повівся з ним неетично
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин спростовує інформацію про існування домовленостей із президентом Віктором Ющенком про місце Литвина у виборчому списку.
13:50
Литвин не вірить у змову в парламенті
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що в даний момент немає ніяких підстав порушувати питання про обрання всієї президії парламенту.
13:35
Пінчук нічого не продає і має кілька варіантів "мирової" з Ющенком
Бізнесмен і депутат Віктор Пінчук пропонує кілька варіантів "мирової угоди" щодо вирішення конфлікту з Кабміном по "Криворіжсталі".

13:20
Ющенко готовий миритися з Ахметовим і Пінчуком. Семенюк не згодна
Президент України Віктор Ющенко підтримує ініціативу "мирової угоди" між Інвестиційно- металургійного союзі і державою по "Криворіжсталі", яка має ґрунтуватися на рішенні суду.
12:43
Соціалісти зроблять Мельниченка депутатом. Йому вже звільнили місце
Член фракції Соціалістичної партії України Іван Бокий сподівається, що майор Микола Мельниченко братиме участь у парламентських виборах 2006 року кандидатом від СПУ.
12:35
Сорос навчить Литвина робити суспільне телебачення
Засновник Міжнародного фонду "Відродження" Джордж Сорос заявив про готовність фінансувати роботу організацій експертів, що будуть
12:07
Саакашвілі покатає Тимошенко на вертольоті і напоїть вином
Президент Грузії Міхаїл Саакашвілі разом з українським прем’єром Юлією Тимошенко на вертольоті відвідає грузинський край Кахетія.
11:50
Німці не вірять, що українці стали демократами через візи
Слідча комісія німецького Бундестагу, що вивчає обставини так званої "візової афери" може завершити свою діяльність у четвер.
11:25
Якщо Медведчук і Суркіс не прийдуть на допит, їх приведуть силою?
МВС поки не направляло повістки запрошеним на допит Віктору Медведчуку і братам Суркісам.
11:16
Червоненко їздив до Монако за гроші дружини
Міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко заперечує інформацію про те, що його візит до Монте-Карло відбувся за державні кошти, а заявляє, що його оплатила дружина.
10:44
Литвину так і не обрали заступника
На голосування щодо обрання заступника голови Верховної Ради в четвер будуть винесені чотири кандидатури.

10:35
Гонгадзе не йшла з урядом на мирову. Це лише роздратує суд
Мирослава Гонгадзе не укладала мирової угоди з урядом України і вважає, що таке рішення може зашкодити розгляду справи в суді.
10:29
Ківалов нікуди не втече й заявляє, що не дав перемогти Януковичу
Екс-голова Центральної виборчої комісії України Сергій Ківалов не збирається ховатися за кордоном від українських правоохоронних органів.
00:00
ЯНУКОВИЧ СХОВАВСЯ ВІД ДОПИТІВ У МОСКВІ. Лукаш каже, що його не викликали на п’ятницю
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович станом на 11:55 не з'явився на допит у Київське управління по боротьбі з оргзлочинністю