2 липня 2001

Архів

Новини
21:09
Західним інвесторам радять змиритися з Кучмою
Президент Кучма, не дивлячись на численні скандали навколо його фігури, залишиться біля влади до 2004 року, вважають експерти однієї з провідних західних інвестиційних компаній Merrill Lynch. "Можливо, найбільша проблема для нього - не в політиці, а в його здоров'ї", - пишуть про Кучму експерти.
19:58
З російського газу, нафти і газового конденсату ПДВ брати не будуть
19:43
Кінах призначив радниками Карпова та Видріна
19:08
Кучма відмінить держсекретарів, думає Томенко
17:38
Зріст промислового виробництва в Україні – найвищий в СНД
16:46
Плющ запросив би Ющенка очолити блок "Трудової України", аграріїв, "Регіонів" та НДП
16:07
Дух Стахановщини в парламенті
Депутати раді прислухатися до слів Кучми про необхідність попрацювати понаднормово заради добробуту батьківщини. Саме із такого звернення Кучми почав понеділкову погоджувальну раду фракцій і груп спікер Іван Плющ. У ідеї "гаранта" ворогів немає.
15:05
Чорномирдін купається в промінні слави
Чорномирдіну вручили найвищу нагороду республіки - "Орден "За заслуги", бурку, папаху і шаблю. Все це занотували прибулі до Магасу з російським послом українські журналісти. Чорномирдін - один з небагатьох, а, можливо, єдиний посол, який літає власним літаком і саме тому має можливість брати з собою українську пресу.
14:28
ГЕНПРОКУРАТУРА ЗНОВУ ВІДМОВИЛА В ЕКСПЕРТИЗІ ТІЛА
13:13
Скоро в Інтернеті з'являться банери СБУ?
Діяльністю української спецслужби через Інтернет найбільше цікавляться в США і Росії. Найімовірніше, там читають і перечитують такі цікаві статті, як "Служба безпеки України сприяє творчому вихованню дітей", "Не так страшна голография, как ее малюют", "Драми довкола голограми". А також бестселлер Деркача - "Чем больше знаешь, тем лучше спишь", та його другий за популярністю твір "Розги ум вострят и возбуждают память".
12:57
Візит Папи Римського до України
Науковий співробітник інституту Церкви і держави імені Досина вважає, що візити понтифіка "приносять і користь, і шкоду одночасно". "Передусім, папські візити до православних країн поляризують частину суспільства. З іншого боку, Папа Римський щиро попросив пробачення у православних за минулі гріхи католиків".