2 листопада 2001

Архів

Новини
21:11
Пентагон завдав ударів по цілях в 9 районах Афганістану
20:38
Чи зможуть чоловіки вижити?
Те, про що хоч раз подумала більш-менш розумна жінка, нарешті визнали вчені – чоловіки – слабкі істоти. Україна на це мало вважає в силу обставин, що склалися, а от в Європі справжній бум – всі покликані на спасіння здорових чоловіків. Навіть не те що здорових, спасіння просто чоловіків, як виду природи.
20:35
Скипальський залишився без роботи через ліквідацію посади у МінНС
18:59
Кучма хоче бачити Кузьмука своїм радником з військових питань
18:58
У Кучми осіннє загострення
Поки чиновники всіх мастей трясуться над журналістами, і навіть охорону в редакції пропонують поставити, Кучма запропонував альтернативний варіант поведінки з пресою. Зі слів "гаранта", він готовий сприяти журналістам, які хочуть поїхати до Грузії та подивитися, "що там відбувається". Можна було б зробити крутіше – експресом оформити візи і переправити ненависну пресу до Афганістану.
18:46
Інтелігенти України вимагають від Кучми створення суду присяжних щодо учасників подій 9 березня
17:41
США тримає бен Ладена у пастці і думає як його взяти живим
17:06
Казки для дорослих
Сумна комедія "Казкар" буде корисна, насамперед, вільним художникам. У новій картині детально й їдко показані звичаї богеми Нью-Йорка. Режисер "Казкаря" Тод Солонц - ще один патентований єврейський інтелігент в американському кіно. Як і Вуді Аллен, він робить кіно про людей свого кола.
16:42
Сибірська виразка виявлена у Німеччині
16:36
Для знищення бен Ладена достатньо його відключити від апарату штучної нирки
16:06
Любителі кави житимуть без жовчних каменів
Приємна новина для тих, хто не уявляє собі життя без чашки кави зранку, вдень і ввечері – кава захищає вас від появи каменів у жовчному міхурі. Нещодавно проведене дослідження британських вчених показало, що ті хто вживає від 4 і більше чашок кави вдень мають на 45% менший ризик розвитку каменів жовчного міхура, ніж ті, хто п'є каву нерегулярно.
15:11
Кінаху дісталося від Кучми за "за погану підготовку до зими"
15:10
Для себе на референдумі Кучма нічого не просив
14:45
Візит Кінаха до США: підстриб на місці
Щоб не розширити, а хоч би нормалізувати торгово-економічні відносини двох країн, необхідно відмінити відому поправку Джексона-Веніка. Прийнята ще в роки "холодної війни" американським конгресом, вона діє і досі, і ставить питання про розвиток економічних відносин США і України в залежність від дотримання прав людини на берегах Дніпра.
14:12
Бен Ладен зустрічався з агентом ЦРУ Мітчелом - наполягають французькі ЗМІ
13:48
Кучма хоче підписати Земельний кодекс, а також ще більше прискорити продаж землі
13:34
Експертизу по Ту-154 виведуть на міжнародний рівень. Росія не збирається ділити відповідальність з Україною
13:31
"Боавішта" та "Ліверпуль" потрапили до найсильніших груп
Відбулося жеребкування другого групового раунду Ліги Чемпіонів, і колишні суперники "Динамо" по групі В - португальська "Боавішта" та
англійський "Ліверпуль" потрапили до найсильніших груп.
13:17
Бен Ладен заробив капітал на алмазах
12:38
За білий порошок Кучма пропонує саджати на п'ять років
12:36
"Ітеру" відключають від України
Корпорація "Ітера" може позбавитися ресурсу, завдяки якому вона стала значним гравцем на газовому ринку країн колишнього СРСР. Найближчим часом компанія може втратити можливість продавати туркменський газ Україні. Щорічний обсяг цього постачання досягав $1 млрд.
11:46
Сприйняття образів Путіна, Кучми і Лукашенка
На несвідомому рівні привабливість Кучми має наступні показники: переважають асоціації з непривабливими тваринами - осел, свиня, жаба, скунс - (34%), неприємними запахами - риба, вихлопні гази, сирість - (53%), але також і з природними запахами - м'ята, тайга, пряні квіти - (70%), основними (76%) і теплими (67%) кольорами.
10:09
З п'ятниці Україна живе за новим законом про вибори
10:03
ЦСКА "вилітає" з розгромом з Кубку УЄФА
Останній представник України в єврокубках, київський ЦСКА, поступившись в матчі- відповіді місцевому "Брюгге" з рахунком 5:0 за сумою двох матчів, "вилітає" з розгромним рахунком 7:0 з Кубку УЄФА.
09:31
Хто буде займатися PR України в Америці?
Українським політикам ще вчитися і вчитися… Хоч би умінню подавати свою позицію. Передостаннього разу, коли Кучма був у Вашингтоні, його оточенню довелося заплатити близько 80 тисяч доларів за статті, написані ніби Кучмою у "Вашингтон пост" й інших газетах, його виступу на "паблік радіо".