3 листопада 2003

Архів

Новини
20:44
У ВІДПОВІДЬ НА "ПАМПЕРСИ" ЮЩЕНКО РАДИТЬ ЯНУКОВИЧУ ЗАБУТИ "ЖАРГОН"
"Українці чекали від голови уряду більш критичної оцінки дій своєї команди в Донецьку", - сказав Ющенко в ефірі "Громадського радіо".
18:34
Васильєв – майже генпрокурор.
Коментуючи вимоги опозиційних фракцій заслухати звіт колишнього генпрокурора Святослава Піскуна в парламенті, Гавриш сказав, що такого звіту "в природі не може бути".
18:00
Александер Рар: "Росія не може йти на конфлікт з Україною. Вона занадто слабка, щоб проковтнути Білорусію"
"Ющенка зустрінуть з розпростертими обіймами. Але його перемогу може забезпечити тільки велика коаліція, куди ввійдуть Тимошенко й Мороз. На Заході готуються і до інших варіантів. Усі дивляться на кого пальцем тикне Кучма. Це буде політик із середовища олігархів".
17:40
"Нашоукраїнців" тепер захищатиме Ющенко, Омельченко, Жванія та "інші відомі політики"
31 жовтня Міністерство Юстиції зареєструвало Всеукраїнську громадську організацію "Наша Україна".
17:12
КУЧМА ПРОСИТЬ ВИЗВОЛИТИ ТИМОШЕНКА З ТЮРМИ
Президент Леонід Кучма звернувся до Шевченківського місцевого суду Києва з проханням вивчити можливість зміни запобіжного заходу для Геннадія Тимошенка з урахуванням його віку й тяжкого стану здоров'я.
16:56
Васильєва – у генпрокурори, Гавриша – у віце-спікери, опозицію – на узбіччя
Член "Нашої України" Микола Томенко прогнозує, що обрання першого віце-спікера Геннадія Васильєва на посаду генпрокурора можливе лише "в пакеті" з іншими кадровими перестановками.
15:54
Тузла примусила Краснодарський край полюбити Україну
Губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов запевняє, що інтереси України для росіян є вищими завласні амбіції.
15:04
Німеччина реагує на війну, оголошену Ющенку в Донецьку
Німеччина занепокоєна подіями у Донецьку минулої п’ятниці. Про це йдеться в коментарі німецького посольства щодо зірваного з'їзду "Нашої України", переданому "Українській правді".
14:49
Зінченко просить показати, де його зв'язали пакетом із Васильєвим
Заступник голови Верховної Ради Олександр Зінченко не вважає, що призначення першого віце-спікера Геннадія Васильєва генпрокурором може викликати голосування "у пакеті" по зміні керівництва парламенту.
14:29
Медведчук організував спецоперацію проти Яворівського з власним загоном міліції
На прес-конференції в понеділок Яворівський повідомив, що на зборах у Пущі Водиці взяли участь лише 78 членів НСПУ з 1738 і що для скликання позачергового з'їзду потрібно зібрати підписи не менш ніж половини членів організації.
14:18
Розкол України як головна передвиборча технологія влади
Очевидно, ще довго триватимуть суперечки, чиєї ж вини більше у зриві з’їзду "Нашої України" - соціал-демократів із АП чи, власне, донецької команди. Ідеологічно-програмове забезпечення – т.зв. "нашизм", фашизація образу Ющенка тощо – запозичене, безумовно, у чорних піарників від СДПУ(О).
13:56
Подіями в Донецьку Кучма привчає своїх до майбутнього екстриму виборів "Кучми-3"
"Ступінь дикості подій у Донецьку свідчить не стільки про боротьбу влади з Ющенком, як про початок демонізації Януковича", - вважає депутат Луценко.
12:58
Якщо Васильєв стане генпрокурором, у СДПУ(о) з'явиться логіка зняти Зінченка
Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає можливості ротації керівництва парламенту у випадку призначення нинішнього віце-спікера ВР Геннадія Васильєва на посаду генерального прокурора.
12:54
ДОНЕЦЬКІ РАДЯТЬ ПОСЛУ США НЕ ВТРУЧАТИСЯ В РОЗБОРКИ З ЮЩЕНКОМ, А ЮЩЕНКУ – НЕ БУТИ АМОРАЛЬНИМ
"Представники іноземних держав беруть на себе повноваження коментувати [події в Донецьку]. Це дії, які підбурюють і підпалюють ситуацію", - Раїса Богатирьова.
12:09
"Наша Україна" вимагатиме відповіді СБУ та МВС за події у Донецьку
На політраді було вирішено, що фракція вимагатиме звіту у Верховній Раді від звільненого генерального прокурора Святослава Піскуна щодо розслідування резонансних справ, зокрема вбивства Георгія Гонгадзе.
12:01
Олександр Мороз: "Політична температура визначається не підігрітими молодими людьми"
- Я не буду Вас питати, чи запаслися Ви памперсами, користуючись термінологією Віктора Януковича, але чи готові Ви ще раз піти в президенти навіть от в таких умовах? - В мене досить тривале уже політичне життя, і, мені здається, я вже був у більших перепалках, ніж це спостерігалося у Донецьку.
11:38
Трохи про гордість
Після 31 жовтня усім стало ясно, що боротися за Донбас не тільки можна, але і потрібно, з огляду на арсенал методів опонентів, люб'язно вивалений на огляд усій країні і міжнародному співтовариству. Швидше за все, події у Донецьку до неможливості підсилять суперечки між місцевими групами впливу.
11:30
Черновецький насмерть збив 20-літнього хлопця
Народний депутат Леонід Черновецький (позафракційний) у неділю близько 23.00 на службовому автомобілі здійснив наїзд на чоловіка, який загинув на місці.
11:01
Побили колишнього начальника міліції Львова
У п’ятницю ввечері, близько 19.30, у Львові двоє невідомих вчинили напад на колишнього начальника УМВСУ у Львівській області генерал-майора Василя Рябошапка.

09:52
Спілку письменників вночі захопили автоматники
В ніч з 2 на 3 листопада, близько 24.00, було захоплено будинок Спілки письменників України.
09:40
Судовий процес проти Медведчука-молодшого затягується
В понеділок у Сихівському районному суді Львова повинно було відбутися перше засідання судового процесу, ініційованого "Львівською газетою" проти голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука.
09:37
ВАСИЛЬЄВ УЖЕ ЦЬОГО ЧЕТВЕРГА МОЖЕ СТАТИ ГЕНПРОКУРОРОМ
В прес-службі президента повідомили, що прізвище Васильєва вказане в поданні президента Верховній Раді про надання згоди на затвердження генпрокурора.