3 грудня 2019

Архів

Публікації

Заступник міністра економіки Павло Кухта: з 3700 компаній у держвласності має залишитися 200

Що Зе!Команда робитиме з тисячами державних компаній і чи готова розблокувати велику приватизацію. Зокрема, мова піде про ОПЗ, "Укрзалізницю", "Центренерго" та "Укрспирт".

Трубу зірвало. Як і за що Зеленський і Рада розігнали керівництво ДБР

Розповідаємо, як багатонадійна історія Романа Труби закінчилась класикою української політики – скандалами, недовірою та контролем.

Сніг! Що ви про нього насправді знаєте. Пройдіть ТЕСТ

Аншлюс чи імітація від Лукашенка: що відбувається між Білоруссю та РФ

Наскільки обґрунтованими є побоювання скорого "поглинання" Білорусі Росією? Заяви про створення спільного парламенту та уряду країн активізували побоювання в Україні.

"Подарунки" депутатам в мільярдах: як припинити розподіл коштів на неефективну субвенцію

Народні депутати продовжують сповідувати принцип політичного розподілу бюджетних коштів. Наскільки суттєва ця проблема і як її можна вирішити, пояснює VoxUkraine.

"Хтось же має тут лишатися – вдома": як оживає прифронтова Попасна

"У нас 21 тисяча населення тут. Хтось поїхав, але багато хто вернувся. Кажуть: "Кому ми нужні? Тут свій дім, робота, все".

Торгівля із преференціями: які країни надають переваги українському експорту

Українські виробники мають змогу використовувати систему торгових преференцій на ринках США, Канади та Японії. Як максимально ефективно скористатися такими можливостями?

Назад у "совок" чи стандарти НАТО. Як елітна бригада Нацгвардії втрачає кадри

Керівництву армії легше повернутися до старої радянської системи, ніж будувати нову, у якій військовослужбовець – не кріпосний, а громадянин у військовій формі.
Колонки

Хто заважає українським лікарям розвиватися

Журналіст чи депутат: хто краще ловить кнопкодавів?

Бізнес в умовах збройного конфлікту: уроки для України

Велика паризька гра Володимира Зеленського: без надії сподіваємося

Як не прогадати з ціною при купівлі-продажі бізнесу

Новини
22:49
Заступник держсекретаря спростував теорію втручання України у вибори США
Заступник держсекретаря США з політичних питань Девід Гейл заявив, що немає доказів втручання України у вибори в США 2016 року – це кампанія російської пропаганди.
22:18
Економічні новини: державні кредити, Жеваго і нафтовий транзит
Про Жеваго. Слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому народному депутату, бізнесмену Костянтину Жеваго.
21:56
ФотоУ МВС показали карабін, із якого застрелили сина Соболєва
Директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко показав зброю, з якої "з високою імовірністю" застрелили трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва.
21:29
Алкогольний акциз приніс бюджету в листопаді 813 мільйонів
У листопаді індикативні показники надходжень до державного бюджету від акцизного податку на лікеро-горілчану продукцію становили 813,4 мільйона гривень, що на 17,6 мільйона, або на 2,2%, більше, ніж за аналогічний період 2018 року.
21:15
ФотоВ Офісі Зеленського готувалися до "Нормандії", затвердили 5 сценаріїв
Президент Володимир Зеленський провів нараду в рамках підготовки до зустрічі в Нормандському форматі, на якій обговорили сценарії реінтеграції окупованого Донбасу.
20:58
Рада зробила крок до підвищення цін на сигарети
Верховна Рада проголосувала в першому читанні за скандальний законопроєкт 1210 про підвищення акцизу на сигарети і ренти на видобуток залізної руди.
20:39
У США опублікували документ про імпічмент: Трамп зловживав владою
Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США оприлюднив звіт про імпічмент зі звинуваченням президента Дональда Трампа у зловживанні владою.
20:07
Пристайко розповів, що домовилися записати у рішенні "нормандського саміту"
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко переказав зміст проєкту рішення саміту у Нормандському форматі, який був узгоджений чотирма державами.
19:52
Новини 3 грудня: перезавантаження ДБР, затримання Онищенка
Верховна Рада ухвалила закон про перезавантаження ДБР, Онищенка затримали в Німеччині — новини, які були актуальні 3 грудня.
19:28
Нардепи підтримали заяву "Євросолідарності" про неухильний курс на НАТО
Верховна Рада підтримала заяву депутатів фракції "Європейська солідарність", за якою Україна у грудні цього року має звернутися до парламентів країн-членів НАТО за Планом дій щодо членства в Альянсі.
18:56
Рада скасувала державну монополію на виробництво спирту
Верховна Рада прийняла в другому читанні президентський законопроєкт №2300 про скасування з 1 січня 2020 року державної монополії на виробництво спирту.
18:44
Пристайко назвав червоні лінії України на "нормандському саміті" в Парижі
Україна наполягає, що переговори в Нормандському форматі, які відбудуться 9 грудня, у жодному разі не мають призвести до поступок за низкою напрямків.
18:30
Нардепи дозволили своїм помічникам мати кілька робіт і свій бізнес
Верховна Рада дозволила помічникам-консультантам народних депутатів працювати за сумісництвом і не передавати іншим особам свої підприємства та корпоративні права.
18:08
Україна вперше розмістила доларові ОВДП під ставку менше 4%
Міністерство фінансів знизило середньозважену ставку дохідності за облігацями внутрішньої держпозики, номінованими в доларах, до 3,88%.
18:01
Пристайко розповів НАТО, як поєднати боротьбу з Путіним і з тероризмом
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко вважає що Росія є державою, яка здійснює терористичну діяльність на офіційному рівні.
17:52
Перезавантаження ДБР: Труба подякував слідчим і згадав Порошенка
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба після прийняття законопроєкту, що перезапустить ДБР, подякував слідчим і побажав їм залишатися професійними.
17:37
ООС: Бойовики гарантували "тишу" поблизу знеструмленої Мар’їнки
Збройні формування Російської Федерації двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил на Донбасі і пообіцяли не стріляти в районі Мар'їнки, де українська сторона відновлюватиме електропостачання.
17:11
Трамп: зустріч між Україною і Росією може принести великий прогрес
Президент США Дональд Трамп заявив, що саміт у Нормандському форматі 9 грудня може принести великий прогрес мирному врегулюванню конфлікту між Росією й Україною.
17:04
Дубінський написав "прикольний" кодекс етики "слуг" – Арахамія
Народний депутат "Слуги народу" Олександр Дубінський розробив "етичний кодекс", що передбачає покарання однопартійців, які не підтримують рішення фракції.
16:45
Гривня на міжбанку утримує позиції
3 грудня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 23,94 – 23,96 гривні за долар.
16:29
документТри фракції зробили попередження Зеленському перед "нормандією"
Політсили експрезидента Петра Порошенка, експрем’єрки Юлії Тимошенко та Святослава Вакарчука окреслили "червоні лінії" для президента на переговорах у Нормандському форматі.
16:27
Як і коли запрацює Фонд нацбагатства: пояснення Мінекономіки
У Міністерстві економіки вивчають модель централізованого управління державними активами через Фонд національного багатства, запланований запуск відбудеться у 2020 році.
16:11
оновленоОнищенка затримали в Німеччині
Німецькі правоохоронці у п’ятницю, 29 листопада, затримали колишнього народного депутата Олександра Онищенка в німецькому місті Аахен за запитом Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
16:10
У Мінекономіки назвали першу п'ятірку об'єктів на приватизацію
Заступник міністра економіки Павло Кухта нзавав першу п'ятірку підприємств на приватизацію - Одеський припортовий завод, Об'єднана гірничо-хімічна компанія, "Електроважмаш", "Президент-готель", шахта "Краснолиманська".
15:50
Стало відомо, хто може очолити ДБР замість Труби
Наступним керівником Державного бюро розслідувань може стати заступник генерального прокурора Віктор Трепак.
15:47
Зеленський анонсував 5-відсоткові кредити для бізнесу
Зеленський анонсував державну програму "Повертайся та залишайся" яка має на меті повернути українців з-за кордону, перший етап: можливість отримати доступні кредити на власну справу.
15:45
фотоВолинську ОДА очолив уродженець Луганщини
Головою Волинської облдержадміністрації призначили експершого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.
15:34
фото, відеоПід Києвом збита Porsche маршрутка роздавила 2 людей
Під Києвом у місті Буча внаслідок зіткнення маршрутного таксі та автомобіля Porsche загинули двоє пасажирів мікроавтобусу.
15:33
Заступник міністра економіки розповів, як приватизують Укрспирт
Заступник міністра економіки Павло Кухта розповів, що пріорітетним завданням держави по "Укрспирту" є зруйнування державної монополії на виробництво спирту.
15:21
У "Слузі народу" запевняють: Кешу для пенсіонерів в ОРДЛО не буде
Законопроєкт "слуг народу" щодо виплат пенсій особам, які проживають на тимчасово окупованих територіях, не передбачає виплати через банки, які не співпрацюють із українською банківською системою.
15:10
Залізничний вокзал в Києві знову "замінували", проведено евакуацію
З центрального залізничного вокзалу Києва евакуювали пасажирів у зв’язку з отриманням повідомлення про замінування.
15:10
Виключена з "Слуги народу" нардепка пригрозила Арахамії судом
Виключена з фракції "Слуги народу" народний депутат Анна Скороход каже, що позиватиметься до глави фракції Давида Арахамії.
14:37
Транзит нафти між Україною та РФ продовжили на 10 років
АТ "Укртранснафта" та ПАТ "Транснефть" уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на 10 років - з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року.
14:33
фото Тесть Зеленського працює помічником "слуги народу"
Батько Олени Зеленської Володимир Кияшко працює помічником нардепа від "Слуги народу" Олега Бондаренка і опікується темою переробки промислових відходів на дорожнє покриття.
14:29
В центрі Києва сніг прибиратиме компанія з розслідування про розкрадання – ЗМІ
Печерський район Києва заплатить три мільйони гривень за прибирання та очищення вулиць від снігу компанії, яка фігурує в кримінальному провадженні про розкрадання бюджетних коштів.
14:28
Милованов розповів, у яких областях найнижча середньомісячна зарплата
Найнижча середньомісячна заробітна плата - у Чернівецькій області (7 885 гривень).
14:23
Арахамія пояснив, чому звільнив свого заступника
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що вирішив звільнити одного зі своїх заступників Дмитра Соломчука через те, що незадоволений його роботою на цій посаді.
14:21
Бійка з Герусом: підозру отримав охоронець Ляшка
Прокуратура повідомила про підозру охоронцеві колишнього народного депутата Олега Ляшка через бійку з народним депутатом Андрієм Герусом у аеропорту "Бориспіль".
14:03
У Сенаті США не знайшли доказів втручання України в вибори-2016 – ЗМІ
CNN: Комітет Сенату США з розвідки, контрольований республіканцями, не знайшов доказів втручання України в американські вибори 2016 року.
13:56
У РФ розшукують Мосійчука, бо напав на посольство
У головному слідчому управлінні СК Росії оголосили в розшук колишнього депутата Верховної ради Ігоря Мосійчука через "напад" на посольство РФ в Україні у березні 2016 року.
13:42
Вбивство чеченського командира в Берліні: німецькі прокурори вказують на Росію
Федеральні прокурори Німеччини заявили про причетність російської розвідки до вбивства у Берліні в серпні громадянина Грузії Зелімхана Хангошвілі, колишнього чеченського командира.
13:39
Мінекономіки не давали документи для нарахування пені "Нафтогазу"
У жовтні 2019 року Мінекономіки запропонувало Кабміну "терміново надати Мінекономіки" документи для нарахування НАК "Нафтогаз України" пені за несвоєчасно сплачені дивіденди до держбюджету.
13:38
Генсек НАТО про Україну: Є багато стадій між членством в Альянсі і "нічим"
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що Україна та Грузія мають прямувати до членства в Альянсі, але також цінувати "проміжні стадії".
13:23
фотоКличко поскаржився на зайві кілограми і брак життєвих сил
Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що за останній рік погладшав на 3 кілограми, і що його смарт-годинник сигналізує про брак життєвих сил.
13:15
Замість одного "слуги народу" в Раду зайде екс-кандидат в мери від БПП
Два народні депутати від "Слуги народу" Олексій Кучер і Олександр Кубраков склали мандати, оскільки отримали нові посади.
13:12
фото, оновленоУ Росії перекинувся автобус з українцями
На засніженій трасі у Воронезькій області РФ перекинувся автобус Запоріжжя - Ростов-на-Дону, постраждали 8 громадян України.
12:53
"Слуга народу" звільнила заступника голови фракції
Народного депутата Дмитра Соломчука звільнили від виконання обов'язків заступника голови фракції "Слуга народу".
12:44
Фігуранта справи MH17 Цемаха оголосили в розшук
Служба безпеки України оголосила в розшук бойовика "ДНР" фігуранта справи про збиття малайзійського "Боїнга" на Донбасі у 2014 році Володимира Цемаха, який був переданий Росії згідно з умовами обміну полоненими.
12:40
фотоВбивство дитини: підозрювані пів року тому покинули батальйон УДА
Підозрювані у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Андрій Лаврега і Олексій Семенов пів року тому покинули батальйон "Аратта" Української добровольчої армії. 
12:14
Рожкова: Тиск на посадовців НБУ виходить за межі здорового глузду
Перший заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова заявила, що "до тиску на колектив НБУ додалось особисте переслідування окремих посадовців та їх родин".
12:11
Пристайко у Лондоні: Ми хочемо Ruxit
Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко під час переговорів на полях зустрічі лідерів країн НАТО в Лондоні сподівається на допомогу союзників у врегулювання конфлікту на Донбасі.
12:04
Новосад: 15-річні школярі мають серйозні проблеми з математикою
36% 15-річних учнів українських шкіл не досягають навіть базового рівня знання з математики.
11:50
Трамп: Заява Макрона про "смерть мозку" НАТО дуже небезпечна
Президент США Дональд Трамп назвав небезпечною заяву французького колеги Еммануеля Макрона про "смерть мозку" НАТО.
11:17
Порошенко передав сину 10% акцій Міжнародного інвестиційного банку
Центрально-європейська кондитерська компанія, бенефіціаром якої є син п'ятого прездента України Олексій Порошенко, купила 9,92% акцій Міжнародного інвестиційного банку.
11:09
Верховна Рада ухвалила закон про перезавантаження ДБР
Верховна Рада проголосувала у другому читанні за президентський законопроєкт, що передбачає дочасне припинення повноважень голови ДБР Романа Труби та його заступників.
11:06
Сніги йдуть з України, але на дорогах буде слизько
Найближчої доби опадів в Україні не очікується, буде прохолодно.
11:03
Столтенберг пояснив позицію НАТО про "Росію – не ворога"
НАТО не визначає Росію як ворога, але докладає зусиль, аби військове вторгнення РФ, яке сталось в Україні, не повторилося проти членів Альянсу.
11:03
Садовий оскаржив заставу в мільйон
Міський голова Львова Андрій Садовий оскаржив рішення Вищого антикорупційного суду, який обрав йому запобіжний захід у вигляді застави в 1 мільйона 56 тисяч 550 гривень.
10:54
Курс валют на 3 грудня: міжбанк, готівковий і "чорний" ринки
3 грудня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 23,93 – 23,95 гривні за долар.
10:48
Інформаційний телеканал Ахметова почав мовлення
Інформаційний телеканал "Україна 24" "Медіа Групи Україна" Ріната Ахметова 2 грудня розпочав технічне мовлення в ефірній цифровій мережі DVB ​​T2 компанії "Зеонбуд".
10:46
Аваков: Зеленський скликав РНБО перед "нормандською зустріччю"
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Президент Володимир Зеленський скликає РНБО у рамках підготовки до "нормандської зустрічі".
10:45
Зеленський придумав покарання для "злодіїв у законі"
Президент Володимир Зеленський пропонує запровадити кримінальну відповідальність за створення злочинних спільнот, участь у них та керівництво ними.
10:44
Виробник вина Villa Krim і коньяку "Жан-Жак" порушує кримські санкції – ЗМІ
Один із найбільших виробників кримських вин та коньяків "Алеф Віналь" працює в обхід міжнародних санкцій Євросоюзу та України.
10:34
Жеваго оголосили у міжнародний розшук
Слідчий суддя задовольнив клопотання прокуратури щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому народному депутату, бізнесмену Костянтину Жеваго.
10:28
Труба відреагував на скандал з хабарем його "правої руки"
Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що на бюро неможливо вплинути ніякими ресурсами і що якби йому стало відомо про такі факти, то він би першим написав заяву про злочин.
10:27
IKEA знову перенесла відкриття першого магазину в Києві
Корпорація IKEA має намір відкрити перший магазин у Києві після запуску електронної комерції, який запланований на весну 2020 року.
10:10
Компанія Григоришина заборгувала банкам 10 мільярдів
В рамках справи про банкрутство компанії "Запоріжтрансформатор" до боржника надійшли вимоги банків на загальну суму понад 10 мільярдів гривень.
10:08
У Лондоні стартує дводенна зустріч лідерів НАТО: говоритимуть і про Україну
У Лондоні 3-4 грудня проходить дводенна зустріч лідерів НАТО, приурочена до 70-річчя заснування Альянсу, який нині налічує 29 членів.
10:06
Данській компанії загрожує штраф в Україні за створення "цінового картелю"
Антимонопольний комітет 9 грудня розгляне розпочату ще у 2016 році справу щодо цінового картелю між глобальною фармацевтичною компанією "Ново Нордіск" та її вісьмома українськими дистриб’юторами.
09:47
"Праву руку" Труби спіймали на хабарі – Зеленський просить "перезавантажити" ДБР
Експосадовець Генпрокуратури і близький соратник директора Державного бюро розслідувань Романа Труби підозрюється в отриманні $150 тисяч хабара.
09:45
Двом молодикам вручили підозру у вбивстві сина Соболєва
Двом особам повідомили про підозру у вчиненні  замовного вбивства у зв’язку із нападом на родину депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивства його трирічного сина.
09:40
Рівень знань українських школярів нижче середнього – міжнародне дослідження
Українські школярі опинилися приблизно в середині списку дослідження якості освіти PISA-2018.
09:39
"Бошки відбивати": нардепка "Голосу" вимагає не пускати Чумака на комітет
Народна депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина вимагає не пускати на комітет Верховної Ради ексрадника міністра охорони здоров’я та заступника директора фармкоманії "ІнтерХім" Олександра Чумака, який погрожував їй "відбити бошку".
09:38
У Раді оголосили про виключення трьох "слуг народу" з фракції
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно оголосив про виключення з фракції президентської партії "Слуга народу"  Анни Скороход, Антона Полякова та Романа Іванісова.
09:25
Трамп подякував Зеленському: "Справа про імпічмент закрита"
Президент США Дональд Трамп заявив, що президент України Володимир Зеленський знову спростував, що американський лідер міг тиснути на нього, тому справу про імпічмент можна вважати закритою.
09:17
В’ятрович став депутатом і увійшов до фракції Порошенка
Колишній голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В’ятрович склав присягу народного депутата України.
09:11
Банки будуть зобов'язані розкрити повну інформацію про послуги – НБУ
Національний банк затвердив нові вимоги до розкриття банками інформації про послуги в рекламі і на сайтах, а також рекомендації щодо організації банками розгляду звернень споживачів.
08:56
Дружина редактора "Ліги сміху" Чивуріна володіє готелем у Криму – ЗМІ
Лариса Чивуріна, дружина редактора українського шоу "Ліга сміху" й колишнього КВН-ника Андрія Чивуріна, через кілька кіпрських компаній володіє готелем в анексованому Криму, порушуючи санкції Євросоюзу та України.
08:48
фото, відео У Кличка кажуть, що зі снігом у Києві борються дві сотні спецмашин
Київська адміністрація повідомляє, що 3 грудня на дорогах столиці працюють 187 одиниць снігоприбиральної техніки КК "Київавтодор".
08:14
Гривня тримається вище психологічної позначки
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 1 копійку, встановивши його на 3 грудня на рівні 23,96 гривні за долар.
08:11
Милованов заявив, що змінювати керівництво "Нафтогазу" зараз не будуть
Керівництво НАК "Нафтогаз України" зараз змінювати не будуть, заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.
07:58
Міністр оборони Естонії про "діалог" із росіянами: Ми не можемо дати їм те, що вони хочуть
Президент Франції Еммануель Макрон нещодавно заявив, що необхідний додатковий діалог з Росією. За словами Луйка, Естонія до цього ставиться скептично.
07:44
Компанія, що перевозила до Криму "зелених чоловічків", 4 роки порушувала санкції ЄС – ЗМІ
Компанії, які перевозили російських військових без розпізнавальних знаків під час анексії Криму і досі працюють на Керченській переправі, майже 4 роки порушували санкції Євросоюзу. Вони входять у велику транспортну групу "Анрусстранс", яку контролюють колишній заступник міністра шляхів сполучення Росії Олександр Анненков та його сім'я.
07:31
Вишеградська група підтримала зусилля Зеленського у досягненні миру
Члени Вишеградської групи висловили підтримку зусиль президента Володимира Зеленського у досягненні миру і проведенні реформ.
07:25
Головні новини понеділка і ночі: Зеленський в західних ЗМІ, вбивство сина депутата
Зеленський порадив тим, хто відчуває себе росіянами, їхати в РФ, поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина депутата Київської облради - новини, які були актуальні 2 грудня.
06:31
ООС: 5 порушень режиму припинення вогню, без втрат
2 грудня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. 
05:11
Британія планує посилити перевірки на кордоні
Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон виступає за посилення перевірки громадян ЄС, які вʼїжджатимуть до країни після Brexit.
04:21
До 2100 року: генсек ООН окреслив завдання для порятунку планети 
На Конференції ООН по клімату в Мадриді Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш визначив чіткі завдання щодо порятунку планети. 
03:04
"Читайте стенограми": Трамп прочитав звіт республіканців щодо імпічменту 
Президент США Дональд Трамп висловив бажання звернутися до Верховного суду, аби зупинити розслідування щодо імпічменту.
02:52
Помпео звинуватив Кубу й Венесуелу в перешкоджанні демократичним протестам
Державний секретар США Майк Помпео звинуватив Кубу й Венесуелу в намаганні перешкодити демократичним протестам, що відбуваються в деяких країнах Латинської Америки.
01:55
ФотоЗ Литви до Росії: 17 років колонії за контрабанду гашишу
Суд в Білорусії засудив до 17 років позбавлення волі 46-річного громадянина Росії, який намагався ввезти в РФ 290 кілограмів гашишу.
01:27
В Ірані під час розгону масових протестів вбито сотні людей
В цілому від 180 до 450 осіб, а можливо й більше були вбиті за чотири дні в ході акцій протесту в Ірані.
00:47
Звіробій повторно викличуть на допит до ДБР
Військову Марусю Звіробій, яку підозрюють у причетності до погроз вбивством щодо президента Володимира Зеленського, повторно викличуть на допит до Державного бюро розслідувань.
00:28
"Хрещений батько контрабанди" Альперін вийшов із СІЗО
Одеський бізнесмен Вадим Альперін, якого називають "хрещеним батьком контрабанди", вийшов із СІЗО.
23:55
Нідерланди звинуватили Росію у відмові видати бойовика Цемаха
Росія відхилила запит Нідерландів про видачу підозрюваного до причетності в катастрофі літака MH17 на Донбасі Володимира Цемаха.