4 жовтня 2000

Архів

Новини
21:04
Туркменські домовленості: плюси та мінуси
Досягнуті в Ашгабаті домовленості дозволять Україні в наступному році взагалі відмовитися від придбання газу в Росії. Правда, торік Туркменія вже мала щастя співробітничати з Україною.
20:29
Марчук - Тимошенко. Хто кого?
Навколо Тимошенко і Марчука розпочався новий скандал, ініціатора якого складно визначити. Спочатку Секретар РНБО дає інтерв'ю "Київським відомостям" під сумнівним заголовком "Жінкам іноді треба прощати навіть істерику".
17:58
Неадекватна реакція росіян на захід американських катерів до Севастополя
Представники штабу Військово-морських Сил України здивовані неадекватною реакцією їхніх російських колег на візит до Севастополя двох американських катерів.
17:17
Кучмі поступилися 4 долари
Леонідові Кучмі вдалося умовити Сапармурада Ніязова. Обидва президенти підписали в Ашхабаді угоду про постачання природного газу в Україну в 2000-2001 році.
16:55
…І без газу не повертайтеся!
Україні варто купити газ навіть за ціною, на якій наполягає Туркменістан. Тільки тоді у нас з'явиться на руках козир у переговорах із Росією, вважають експерти.
16:45
Посол США про найактуальніші питання
Останній в Україні виступ посла США Стівена Пайфера у Києво-Могилянській академії чекали всі. Керівництво України – з деяким занепокоєнням, всі інші чекали "всю правду матку" від посла, якій вже від’їжджає до Батьківщини.
14:34
Туркменбаши виявився міцним горішком. Переговори в Ашгабаді поки ні до чого не привели
Президент Кучма, мабуть, забагато на себе перебрав, коли поїхав в Туркменію домовлятися про зниження цін на туркменський газ. Поки, як повідомляють джерела, близькі до переговорного процесу, делегаціям України і Туркменії не вдається домовитися про ціну постачання.
13:42
США не плачуть за Тарасюком
Держдепартамент США спокійно ставиться до відставки Бориса Тарасюка. Відомство Олбрайт сподівається, що в міждержавних відносинах все залишиться як було і після звільнення українського колеги.