4 грудня 2000

Архів

Новини
22:46
Кравченко реагує неадекватно
Кравченко здогадувався, що "справа Гонгадзе" матиме нестандартний розвиток подій. Але замість аудіокасети з компрометуючими діалогами він чекав на людей в темних окулярах, які влаштують сеанс викриття.
21:46
В Європі шоковані "Гонгадзегейтом"
"Україні загрожує скандал на зразок вотергейтського". Так називається стаття "Штутгардер цайтунг" щодо подій навколо зникнення Гонгадзе.
20:33
Три надії українців – Бог, Ющенко і Симоненко
Немає жодного українського політика, якому б населення більше довіряло, аніж не довіряло. А переважна більшість українців – майже кожний другий – покладає свої помисли тільки на єдиного "гаранта" – Бога.
17:53
Кожний четвертий вірить заповітам Леніна
За дев'ять років після всеукраїнського голосування, яке поховало СРСР, ідеї Ілліча все ще тримають маси. Але услід за комуністичною ідеологією на друге місце вибилися прихільники соціал-демократії та "зелених".
17:15
Кучма мусить піти
19 вересня більше ніж 80 провідних журналістів звернулися до президента Кучми з приводу зникнення Гонгадзе. Ми знали, що зверталися за адресою, але ми не підозрювали, що звертаємося настільки точно за адресою.
16:02
Голову СБУ викликають до суду
Голова Служби безпеки України Леонід Деркач буде свідчити у суді. Поки в Дніпропетровському обласному, і на цьому наполягла лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко.
13:53
Документ 2
13:42
Документ 1
13:15
Азарова знову сватають на прем'єра
Якщо Ющенка звільнять, то наступним прем'єром стане Микола Азаров. Його кандидатуру підтримують у Москві. Такою новою порцією чуток публіку потішив російський журнал "Експерт".
12:29
Міліція шукає тих, хто візьме на себе відповідальність за зникнення Гонгадзе
Центр громадських зв'язків Київської міліції розповсюдив офіційне повідомлення, з якого слідує, що на Георгія напали з метою пограбування і під час застосування до нього спеціальної речовини "просто перебрали" дозу.
12:16
Викриття ще будуть - Мороз
"Мене хотіли підставити близько двох тижнів тому, коли передали фальшивку, в якій повідомлялося про рахунки президента в закордонних банках. Чекали, що я виступлю з інформацією в Верховній Раді, а я зробив заяву з іншого приводу", - сказав Олександр Мороз.