5 грудня 2000

Архів

Новини
20:53
"Касету Мороза" організували олігархи?
Не минула й доба, як невгамовна московська "Независимая газета" висуває нову версію появи "плівки Мороза". Отже, в номері за середу висувається припущення, що компромат вигідний олігархам, щоб зняти Кучму, який перестав їх влаштовувати.
15:32
Готуйтеся до Білорусі, колеги!
В Білорусі оприлюднено частину секретного президентського указу, що визначає, які журналісти та яким чином можуть повідомляти про діяльність Аляксандра Лукашенки.
14:02
"Плівки Мороза": вашингтонський слід?
Свою версію скандалу з касетою Мороза висуває московська "Независимая газета". За версією видання, це результат боротьби Кучми та Ющенка, за якими стоять Росія та США. Цього тижня ряд лідерів і парламентів європейських країн зажадають від офіційного Києва роз'яснень.
13:09
PR із мильних бульбашок
Мистецтво створення інформаційного приводу на рівному місці демонструє Сергій Тигипко, який повертається до активної політики.Глибоке розуміння волі народу змусило лідера партії "Трудова Україна" зняти з себе депутатську недоторканість.
12:45
"Якщо країні потрібні нові Гонгадзе, я готовий бути наступним"
Я чудово усвідомлюю, що на фоні всесвітнього скандалу, пов'язаного із справою Гії Гонгадзе і плівкою Морозу, наш випадок може показатися дуже дрібним. Але цілком переконаний, що це ланка того ж самого ланцюга: ми переступили грань...(читай російською)