4 грудня 2001

Архів

Публікації

Сім кольорів сиру

Ставлення до сиру у всіх нас дуже різне – хтось просто гурман, і знає про сири краще ніж імена власних дітей, хтось не відмовить собі у дорогому сирі під сухе червоне вино, а когось нудить вже від самого запаху сиру. На сьогоднішньому ринку є чимало нових сирів, але насправді існує тільки сім головним чи основних видів сирів, все інше - підвиди.
Новини
22:14
ЄБРР освіжає пам'ять Кучмі
19:38
У ТУНДРі зізнаються, що партію Кінаха взяли "За єдою" тільки тому, що лідер ПППУ – прем'єр
Партія промисловців і підприємців стала членом передвиборного блоку "За єдину Україну" (ТУНДРА) завдяки тому, що лідер партії Анатолій Кінах є прем'єр-міністром держави.
18:04
Главою тимчасового уряду Афганістану став пуштунський лідер Хамід Карзай
17:49
Проблему лідерства в блоці "За єдУ!" не вичерпано навіть після очолення його Литвином
Проблему лідерства у блоці "За єдину Україну!" - навіть після офіційного підтвердження главою адміністрації Президента Володимиром Литвином наміру очолити блок - не вичерпано, заявив директор Інституту політики Микола Томенко.
17:48
Кінаха ще можуть не взяти до ТУНДРИ
Лідери партій, що входять до виборчого блоку "За єдину Україну!" поки що не схильні прогнозувати, чи залишиться Анатолій Кінах на посту прем'єр-міністра після завершення парламентських виборів.
17:47
ТУНДРА розраховує на 15-30 відсотків
Предбиворчий блок "За єдину Україну" (ТУНДРА) розраховує на 15-30 відсотків - такий показник випливає з відповідей лідерів партій-учасників коаліції.
17:46
Тігіпко готовий сам стати прем'єр-міністром чи підтримати на цій посаді Ющенка
Лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко не виключає повернення на посаду прем'єра Віктора Ющенка - у випадку, якщо після виборів буде сформовано "дійсно коаліційний уряд", де буде "достатньо обмежена роль прем'єра, а уряд працюватиме у колективі, працюватиме зв'язка уряду і парламенту".
17:40
Губернатор Запорізької області не боїться говорити про підтримку ТУНДРи
Губернатор Запорізької області Євген Карташов висловився на підтримку блоку "За єдину Україну!" під час зустрічі з активом Новомиколаївського району, що відбулася.
16:38
В Німеччині покладають надії на блок Ющенка
Німецька газета "Франкфуртер альгемайне цайтунг" висловлює припущення, що блоку "Наша Україна" вдасться розколоти систему розподілу влади, в якій президент виступає в ролі третейського судді між економічно-політичними картелями влади, що конкурують один з одним.
16:13
"За ЄдУ" вже агiтує на Львiвщинi
Основними конкурентами "Нашої України" на Львiвщинi на наступних парламентських виборах, здебiльшого, будуть СДПУ(о) та блок "За єдину Україну".
16:11
Недуг Плюща не пов'язаний з "хворобою хитрості"
16:07
Київ торгується з Москвою
Предметом суперечки знов стали газ та труби
Не виключено, що українська делегація на переговорах висуне вимогу про часткову оплату Росією послуг України щодо транзиту газу. При цьому українська сторона не готова прийняти запропоновану Росією оплату за прокачування газу живими грошима, а не газом.
16:02
Ахметов стверджує, що нікого не підтримає на виборах
15:18
Росія та Україна розкладають нафтовий пасьянс
Україна збирається перехопити у Росії прибутки за транзит нафти з Азербайджану і Казахстану. В Києва існує домовленість з Варшавою про продовження нафтопроводу до Плоцька. Ведуться переговори з Словаччиною і Чехією про транзит нафти в ці країни. Систему трубопроводів "Дружба" можна буде здавати в брухт.
15:15
Леонід Данилович Говорун. Вирізняється розумом і кмітливістю?
Завжди було відомо, де на тілі Кучми живе його найбільший ворог. У роті. Але ніхто не наважувався поставити язика "гаранта" на місце. Тепер Кучму піймано за його друга-непосиду.
14:23
Завершується операція з пошуку бен Ладена
14:22
Джихад продовжиться навіть у разі смерті бен Ладена
14:22
Бен Ладен набагато ближче до створення атомної бомби, чим припускали
12:59
На холеру мені ті труби
Україна: Герої економічного дива втомилися
Він ображений на усіх. Вважає, що ніхто не розуміє ні його, ні його політики, – говорить західний дипломат. - Він ображений навіть на Польщу, бо вона безперервно ставиться йому за зразок. На одній із зустрічей президент вибухнув: "Але в нас інші умови!".
12:34
Лідер КПУ Симоненко вважає працевлаштування Кравченка "викликом Україні" для перерозподілу власності
12:19
Віктор Ющенко вважає українську політику "складною і брудною"
12:17
PR-компанія по очищенню образу гаранта. Дубль другий
У вівторок в газеті "Труд" з'явилося інше інтерв'ю Кучми, де разом з президентом на питання газети відповідає його дружина. Ідилії не вийшло - відповіді обох на політичні питання були гранично витримані, ідеологічно вивірені.
11:40
ТУНДРА не переговорюється з Ющенком, Кінах не йде у відпустку
11:34
Вимкнена Україна
Шредер - перший з лідерів найбільших західних країн, який завітає до України в цьому році. Адже Леонід Кучма не користувався особливою популярністю і до прийняття минулого тижня рішення "вимкнути" проект, в рамках якого Захід мав допомогти Україні відбудувати два компенсуючих енергоблоки.
11:15
Пьюрітті впевнений в перемозі над Віталієм Кличком
Cуперник Віталія Кличка в поєдинку за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA Росс Пьюрітті заявив, що на його думку Кличко-старший перебуває не в найкращій формі перед суботнім поєдинком, і він впевнений в своїй перемозі.
10:40
Кучма здивував Захід, пише Sueddeutsche Zeitung
10:38
Держдепартамент США позитивно оцінює свободу релігій в Україні
09:23
Андрій Шевченко - кращий футболіст України 2001 року
Форвард збірної України та італійського "Мілану" Андрій Шевченко вчетверте став кращим футболістом України року за результатами референдуму, який проводився газетою "Український футбол".