5 грудня 2001

Архів

Публікації

Врятовані життя

Афганський бізнесмен і любитель мистецтва Сабір Латіфі у 2001 році підкупив вартових і вночі виніс з приміщення музею декілька десятків згорнених полотен, які були засуджені до смертної страти. Потім Латіфі провіз підозрілий згорток на багажнику свого велосипеда кабульськими вулицями і сховав близько п'ятидесяти картин у себе вдома.
Новини
22:13
Влада свідомо сварить партії між собою - Мороз
Влада робить все для того, щоби "патріотичні сили в Україні не були єдиними", вважає лідер Соцпартії Олександр Мороз.
18:18
"Жінки за майбутнє" – політичний полтергейст
У принципі, політики самі вільні вирішувати, як поводитися з пресою. Вітчизняна практика знає різні лінії поведінки - з участю товстуватого конверта, запрошення на фуршет або просто дачних бесід під шашлик. Однак існує ще один, абсолютно бездарний варіант, який політики хоч рідко, але використовують - журналістів можна просто ігнорувати.
18:01
Хто такий Кравченко?
"Таким кроком, на жаль, виконавча влада зробила величезну помилку, яка порушила існуючий баланс сил між владою і опозицією", каже голова парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Юрій Кармазин про призначення Кравченка головою Херсонської обласної адміністрації.
17:14
Чиновна служба не завадить лідеру "Жінок за майбутнє" балотуватися до парламенту
Валентина Довженко, яка нещодавно очолила Держкомітет у справах сім`ї та молоді, братиме участь у виборах до парламенту разом з політичним об`єднанням "Жінки за майбутнє", лідером якого вона є.
17:06
В блоці Ющенка поки що не можуть домовитися про розподіл місць у списку
Учасники блоку Ющенка не змогли поки що договоритися про формування єдиного виборчого списку. На засіданні політичної ради, на якому протягом двох годин обговорювалося питання про вступ нових учасників до блоку, було оголошено перерву.
16:08
Удовенка закликають піти у відставку
Єдиним виходом з критичної ситуації, яка склалася у Народному Русі України, є проведення позачергового звітно-виборного з`їзду для оновлення керівництва партії.
15:58
"Зелені" визначилися з першою п'ятіркою
Список очолив лідер партії Віталій Кононов, на другій позиції міністр екології Сергій Курикін, третій - голова парламентського комітету з питань екологічної політики Юрій Самойленко, четвертий - керівник секретаріату партії Олег Шевчук.
15:36
Веб-експансія СДПУ(О): крок уперед, два на місці?
Москва допомагає СДПУ(О) робити сайт партії. Це - один з небагатьох фактів, які розповіли журналістам на прес-конференції, присвяченій оновленню інтернету-сторінки есдеків, представники партії. По суті, подія сама по собі на подію і не тягне: у партії сайт існував і до цього.
14:52
Голова комісії по Гонгадзе вилетів до Мельниченка?
Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування справи Гонгадзе Олександр Жир 4 грудня від'їхав за кордон у справах, пов'язаних з діяльністю комісії...
14:43
Азаров
Газета "День" публікує інтерв'ю Азарова, яке допомагає зрозуміти, чим живе ця людина. А живе він турботами про країну. Про нас з вами, але частіше про багатих, про тих, хто податки не платить. Про тих, хто прибутки затаює. Про свою партію і спадкоємність влади. І якщо пан Азаров думає, що УП навмисно перекручує його слова і вириває їх з контексту - так нехай він спробує послухати себе збоку.
14:03
Кузьмук пише дисертацію і чекає від Кучми нової посади
13:53
Вибір мети, Федерація футболу України повинна затвердити нового головного тренера збірної
Рівно два роки тому після курйозного і, здавалося тоді випадкової поразки збірної України в стикових матчах плей-офф за право виходу в фінальну частину чемпіонату Європи-2000, коли відставка Йожефа Сабо з посади головного тренера представлялася вже справою вирішеною, перспективи української команди малювалися вболівальниками і спортивними журналістами в найрадужніших фарбах.
13:50
Американці знову стріляють по своїх солдатах
13:40
Духовний лідер талібів мулла Омар просить про помилування
12:42
Леонід Буряк: "Або стану головним тренером збірної, або поїду в Росію"
Головний тренер збірної України Валерій Лобановський однозначно залишить свою посаду, - про це в інтерв’ю газеті "Известия" розповів Леонід Буряк. Також він додав, що якщо місце головного тренера національної команди довірять не йому, то він поїде до Росії.
12:12
1 січня починається не тільки Новий рік
11:50
Україну змусять платити за газ за протоколом
Серед невирішених проблем у відносинах Москви і Києва на перше місце виходить тепер не "газова", а "трубна". Українські трубні заводи - традиційні конкуренти російських, і цього року Москва ввела квоту на постачання труб з України.
11:18
Шароварник Кучма і інтернаціональні жителі сходу. Нова російська теорія
Донецькі роблять незграбні спроби продемонструвати власну значущість. І тим часом так само незграбно показати, що всі інші - "шароварники". Дивна тенденція - статейки про глибоке непорозуміння між Сходом і Заходом України регулярно з'являються у російській пресі.
10:28
Азаров допомагатиме ТУНДРІ на посту голови податкової адміністрації
10:23
Україна ще не знає, що таке жорстка політика Росії