5 березня 2001

Архів

Новини
22:23
Влада продовжує наступ на ЗМІ?
З декількох незалежних джерел УП повідомили, що влада готує позачергові перевірки податківців окремих ЗМІ, що виявили себе в цій ситуації, з точки зору Банківської, "неблагонадійно".
21:34
Плюща довели до Феофанії
До Феофанії госпіталізовано одного з керівників держави - спікера парламенту Івана Плюща. У лікарні він знаходиться ще починаючи з п'ятниці – як говорять, просто на обстеженні.
19:35
Віце-прем’єр став парубком
Дубина підправить Тимошенко
Процес політичного зростання для паливно-промислового віце-прем'єра Дубини закінчився відмовою від спадщини Тимошенко. Заступник Ющенко буде писати нову програму реформ у вугільній галузі і починає самостійне життя.
18:31
Ющенко нехай живе, але анархії не допустимо - Кучма
Президент України Леонід Кучма заявив, що не збирається підписувати указ про відставку уряду Віктора Ющенка, але хотів би, щоб прем'єр зробив висновки з конфлікту навколо коаліційного уряду.
18:05
Мельниченко для Кучми не людина
Автором чергової сенсайції став президент Кучма, який в інтерв'ю польській пресі зізнався, що українська влада звернулася до західних приватних детективних агентств за допомогою у розслідуванні "касетного скандалу". Президент також обізвав майора Мельниченка "зрадником".
17:06
17:02
Імітація пошуків правди
Генпрокуратура призначила нову експертизу ДНК таращанського тіла, задовольнивши тим самим одне з клопотань Лесі Гонгадзе. Однак це не дозволить дізнатися ані про причину, ані про час убивства Георгія.
16:48
Чи обдурить Кучма опозицію?
Кучма вирішив обдурити опозицію. 9 березня, коли "все прогресивне людство" буде чекати гаранта у пам'ятника великому Кобзареві, сам Кучма спокійно відпочиватиме від міської суєти у Каневі. Принаймні, такий сценарій розповідають люди, близькі до адміністрації президента.
16:47
16:27
15:04
Потебенько нічого не знає. Всі питання до Обихода
Заплутаний коментар генпрокурора щодо обвинувачень Турчинова. "Значит, прокуратура проводить розслідування справи таким чином, щоб державні кошти повернулися в Україну..."
14:48
У Києві знову з'явилися намети
У понеділок біля пам'ятника Тарасу Шевченку студенти встановили 5 наметів під щитом "Рудий тарган - ворог студентів". Жителі нового наметового містечка - студенти 6 українських вузів - підтримують вимоги учасників акції "Україна без Кучми".
14:36
Генпрокуратуру викрили
Генпрокуратура користується послугами міжнародних аферистів для доведення провини Тимошенків. Про нові цікаві подробиці діяльності прокуратури в понеділок розповів найближчий політичний сподвижник Юлії Тимошенко Олександр Турчинов.
13:20
10 квітня вирішиться доля Ющенка
Завершуються рік, протягом якого парламент не мав права висловлювати уряду недовіру. 5 квітня минулого року Верховна Рада проголосувала за затвердження програми уряду. Наступний звіт уряду призначено на 10 квітня.
12:38
Тимошенко - лідер експертних симпатій
Юлія Тимошенко другий місяць поспіль стала лідером позитивного рейтингу експертного опитування Центра політичного аналізу і консультування. Першим серед політиків, які отримали найбільшу кількість негативних відгуків експертів, став прем'єр Віктор Ющенко.
10:38
Розгін табору може піти на користь опозиції
Прихильники Кучми вже не говорять, що записати українського президента в його власному кабінеті було в принципі неможливо. За словами Пустовойтенка, робиться це елементарно. "Я в 93-му році займався у свій час за пропозицією президента, і тоді керівники служби безпеки сказали, що, якщо задача буде поставлена, вона буде обов'язково виконана".