5 липня 2001

Архів

Новини
20:13
Де Гонгадзе? "Спитайте у Саши!"
"Знайдіть Киселя і тоді взнаєте, що сталося з Гонгадзе. Відомо ж, де він живе, де в нього квартира!" Баганець: "Так підкажіть нам!" Відповідь: "Саша знає!" Олександр Лавринович пропонує закрити комісію з справи Гонгадзе.
18:16
Депутатів цікавлять зловживання в "Укрнафті"
18:11
Помилка губернатора?
Новий спосіб боротьби з корупцією винайшов однойменний комітет парламенту. Він пропонує брати чиновників, що підозрюються в нечистих руках у момент, коли у тих ослаблений імунітет – в період, коли з однієї роботи вони пішли, а на нову ще не призначені. Експеримент проведуть на Степані Сенчукові.
18:09
35 тисяч ув'язнених святкуватимуть День незалежності на свободі
17:22
Міністром економіки стала "темна конячка"
Права рука лідера "Трудової України"
Ось тепер все. Кучма закінчив формування уряду Кінаха. Посаду міністра економіки, яка звільнилася після підвищення Рогового до віце-прем'єра, зайняв його заступник Олександр Шлапак. Людина, останні вісім років життя якої тісно пов'язані з Сергієм Тігіпком.
16:21
Парламент заборонив приховану приватизацію
14:46
Банкруту продовжили життя
Парламент не погодився з пропозиціями уряду щодо фактичної ліквідації банку "Україна", хоч на прохання Кінаха і створили тимчасову слідчу комісію для вивчення причин його банкрутства. Розв'язання проблеми однієї з найбільших фінансових установ країни ще з часів Ющенка вимагає МВФ і традиційно висуває умовою поновлення кредитування.
12:38
"Навряд чи хто може похвалитися такими довгими і нормальними стосунками, як у нас з Кучмою"
В першому інтерв'ю в якості посла в Україні Віктор Чорномирдін розповідає про те, як він познайомився з Кучмою, про підозри з приводу "авторів" касетного скандалу, а також про справу Тимошенко.
11:54
"Трудовики" почали обробляти регіони
11:17
Депутати-перебіжчики ризикують бути вигнаними з парламенту