5 вересня 2001

Архів

Новини
20:08
Мер - журналісту: "Я тебе просто понівечу"
20 липня, зустрівши Шишлянникова в кабінеті начальника Сакського відділення "Укртелекому" перед проведенням республіканської селекторної наради, Швецов вирішив його "построїти". За журналістською звичкою Михайло включив диктофон, і тепер читачі "УП" мають щасливу можливість пересвідчитися, що не тільки в столиці, але і на місцях, наші люди уміють говорити влучно, образно, а, головне, цілком літературно.
19:31
Антикучмістський референдум, як і раніше, поза законом
17:41
Мер Києва хоче піти зі своєї посади
16:20
100 днів прем'єра Кінаха
Перші сто днів роботи на чолі Кабінету міністрів справляє у середу Кінах. 29 травня, призначений волею непримиренних антикучмістів соціалістів, відвертий прокучміст Кінах досяг другої сходинки в державній чиновничій ієрархії. Зараз час – навіть незважаючи на думку прес-секретаря Кінаха – підбивати перші підсумки.
15:36
Вибори обійдуться в 50 млн. доларів
14:31
Міліція готується "жорстко" зустріти річницю зникнення Гонгадзе
Міліція вже готується вжити "більш жорстких заходів", якщо під час заходів 15-16 вересня, присвячених річниці зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, опозиціонери "повторять провокації", подібні подіям 9 березня 2001 року.
13:23
Рух хоче йти на вибори окремо
Народний Рух України може спокійно ставитися до своєї майбутньої політичної долі, якщо піде на парламентські вибори з власною назвою і єдиним у виборчому списку, вважає Сергій Конєв, якого останнім часом Рух-прес згадує втричі частіше ніж формального лідера Руху Генадія Удовенка.
13:13
"Леся Гонгадзе проти України"
Відкрити таку справу у Європейському суді з прав людини збирається адвокат мами Георгія Гонгадзе Андрій Федур. На його думку, Україна порушила статтю 2 Європейської конвенції з прав людини, яка захищає право на життя.
13:10
Журналіст "записав" погрози сакського мера на свою адресу. Мер лається не згірше за Кучму
12:10
Адвокат Лесі Гонгадзе звернеться до Європейського суду з позовом проти України
11:52
Хакери зламали сайт першої української інтернет-газети
4 вересня в результаті хакерської атаки було зломано сайт uatoday.net. Зловмисник, який назвався General Failure и Doberm@n, заволодів паролем до адміністративної частини. Хакери залишили на сайті повідомлення під заголовком "САЙТ UAtoday был ВЗЛОМАН!".
11:14
Солтису пред'явлено звинувачення у вбивстві сімох людей, в тому числі ненародженої дитини