5 листопада 2001

Архів

Новини
21:42
Україна - Росія. Розрив труби
Росія готова і до третього варіанту - як висловився російський заcтупник міністра, "розкрити переговорний пакет", тобто, ліквідувати діючу угоду. Реакція пана Гончарука на цю пропозицію невідома. Відмовилися від коментарів, посилаючись на відсутність інформації, і представники групи "Інтерпайп", яка контролює найбільші українські трубні заводи.
20:07
Спори сибірки виявлені у Пентагоні
20:06
Терористи 11 вересня входили до елітної групи "Аль-Каїди"
19:28
Українці готові до пришестя жінки-президента. А поки самі жінки працюють на Кучму
Ще навіть не 8 березня, а понад половину українців вже готові бачити на посаді президента жінку. А "Жінки за майбутнє" вже скоро навіть переплюнуть "Нову Генерацію" за регулярністю появи на телеекрані. "Жінки", за даними УП, підуть на вибори самостійно, бо мають тил в особі першої леді України Людмили Миколаївни Кучми.
19:01
Темпи зростання української економіки сповільняться, на нас чекає девальвація гривні
У 2001 році валовий внутрішній продукт (ВВП) України збільшиться на 8%. У 2002 році темпи зростання української економіки сповільняться до 4,5%. Проте у 2003 році зростання знову прискориться до 6%. Такі дані оновленого прогнозу Міжнародного центру перспективних досліджень.
18:00
Менше знаєш - міцніше спиш
Надходження великої кількості негативних новин може завдати шкоди для ментальності людини. Для українців ця проблема не стоїть так гостро, бо в Україні ще не виявили сибірської виразки, а таких високих будівель, як колишній Всесвітній Торгівельний центр, просто немає.
16:29
Кінах мріє очолити ТУНДРу, а Кучма – мати спокійну пенсію, вважає Полохало
16:07
У Харкові СДПУ(о) готова об'єднуватися з ТУНДРою у мажоритарці
15:46
Про що мовчить РНБО України?
На нараді РНБОУ говорилося не тільки про інтернет. Насправді про інтернет було сказано дуже і дуже небагато. Набагато більшу увагу було приділено ситуації у телевізійному просторі України. Але у підсумкових публічних документах велика частина уваги приділена саме інтернету - що дещо дивно, але вельми важливо. (мовою оригіналу)
15:42
Заява Інтернет- Асоціації України у зв'язку з рішенням РНБО
ІАС заявляє рішучий протест спробам ввести незаконне ліцензування видів підприємницької діяльності, що не ліцензуються зараз. ІАС підкреслює, що будь-які спроби визначити принципи функціонування як галузі зв'язку, так і засобів масової інформації іншим чином, крім як Законами України, суперечать статті 85 Конституції України.
14:51
П'ятий елемент
Мова цифр хвилювала Шанель ще в ті часи, коли вона жила в монастирському притулку. Підлога у каплиці, де вихованки замолювали свої дитячі гріхи, була викладена мозаїкою, яка утворювала повторення однієї і тієї ж цифри. Можливо, п'ятірки...
13:51
Кандидати в депутати закуповують ковбасу та Віа Гру
Крім їжі для роздумів політичні сили шукають шлях до виборця і через шлунок та гаманець. Найбільше за "безкоштовним або за зниженими цінами наданням товарів та послуг" було помічене політичне об'єднання "Жінки за майбутнє". Вони, крім грошей на активну рекламну кампанію по ТБ, витратились і на подарунки, роздача яких зафіксована Комітетом виборців України в більшості областей України.
13:46
Результати експертизи за фактом смерті людей Плюща будуть не скоро
13:37
Суперечлива інформація про стан здоров'я голови ЦВК
13:23
Американець, якого таліби арештували за підозрою у шпигунстві, помер
13:02
Рейтинг провідних брендів світу - у лідерах Coca-Cola, Marlboro і Pepsi
На цьому тижні провідне світове інформаційне агентство ACNielsen, що спеціалізується на дослідженнях кон'юнктури світового ринку, опублікувало рейтинг 200 провідних торгових марок світу, на частку яких припадає 90% споживних ринку. По об'ємах річного продажу першість упевнено тримають газовані напої, алкоголь і сигарети.
12:51
Хто врятує німецький футбол?
Саме під таким заголовком вийшов в світ спортивний додаток німецького видання "Більд". За 5 днів до матчу плей-офф зі збірною України німці на роль рятівників нації висувають Ларса Ріккена та Міхаеля Баллака.
12:12
У руїнах ВТЦ похований найбільший секретний центр ЦРУ, який займався шпигунством у Росії
12:11
Атака талібів примусила кожного американського солдата накласти у штани
12:10
США посилили інтенсивність бомбардування Афганістану
12:09
Арабські країни не підтримують джихад бен Ладена
11:59
Ющенко їде до США. Він зустрінеться з Чейні та Олбрайт
11:48
Активізується діяльність місцевих осередків "Демократичного союзу" та "Єдності"
11:11
На чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики чоловіки віддувалися і за жінок
В бельгійському місті Гент закінчився чемпіонат світу зі спортивної гімнастики, на якому нагороди виборювати прийшлося лише українській чоловічій команді, оскільки жодна з українських гімнасток не потрапила до фінальних змагань. На рахунку українців в Генті три нагороди, дві з яких "бронзові" та одна "срібна".
10:06
Плівки Мельниченка можуть свідчити про корумпованість президента, але колишній охоронник відмовляється передавати їх департаменту юстиції США
Чому департамент юстиції почав вимагати політично важливі плівки, не зовсім зрозуміло. Однак якщо Мельниченко все ж погодиться віддати плівки, це дасть слідчим в США обширну бібліотеку інформації про міжнародну злочинність.
За однією з версій, департамент юстиції виконав запит адвокатів колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка.
09:55
Бен Ладен відновив репутацію Кучми
Конференція "Україна на шляху до зрілої державності", яка відбулась у Вашингтоні, знову підтвердила – США не можуть турбуватися про долю України більше за самих українців. Війна змішала всі плани. Справа Гонгадзе згадується тепер побіжно, а новими відправними точками представників США в бесіді з українцями стали майбутні вибори.
09:03
Financial Times знову пише про Мельниченка