6 березня 2006

Архів

Публікації

Тіньова енергетика. Частина остання

Бугайов вважає, що дії Плачкова та Продана спрямовані на захоплення контролю над усіма фінансовими потоками у електроенергетиці. Бугайов звинуватив міністра та його заступника у лобіюванні інтересів іноземних та вітчизняних структур. Бугайов заявив, що Юрій Продан свого часу обіцяв дослівно "замочити" його.

Кримські "нашоукраїнці" мають намір "почистити пір'ячко"

Кримський прем'єр Анатолій Бурдюгов буде рекомендувати президії кримської регіональної організації НСНУ виключити з передвиборного списку чотирьох кандидатів, що мали раніше проблеми з законом.

Януковичі готуються до фальсифікації

Луганська обласна організація Партії регіонів має намір ужити заходів для запобігання фальсифікації парламентських виборів і виборів у місцеві органи влади.

Українцям-іноземцям буде складно віддати свій голос

Заступник голови Центрвиборчкому Микола Мельник заявляє, що організувати вибори на виборчих дільницях за кордоном на тому ж рівні, що в Україні, неможливо.

Мирний атом повертається?

Нові АЕС з'являтимуться на кордонах України, хочемо ми чи ні того, що наші сусіди розвиватимуть ядерну енергетику - в тому числі і на таких сегментах пострадянського простору, де дотримання виробничої і технологічної дисципліни завжди було проблематичним. До цього всього треба бути готовим. І краще мати надійні АЕС та повний ядерний цикл, ніж Алчевськ у масштабах усієї країни.

Погана стратегія, вибори та амбіції України щодо НАТО

Якби президент Ющенко виконав свої передвиборчі обіцянки посадити бандитів до тюрем, то Партія регіонів не мала б, як очікується зараз, найбільшу кількість місць у парламенті. Регіони не мали б змоги взяти реванш за те, що вони називають вкраденою у 2004 році перемогою. І найбільшою фракцією в українському парламенті була б пронатовська сила, а не антинатовська.

Чат з Медведчуком: Кучма у чудовій спортивній формі, він може підняти штангу "жим лежачи" 130 кг

После того, как Зинченко был уволен с должности госсекретаря, я ему позвонил и сказал: "Если нужна помощь - обращайся!" Мій дід був колгоспником у Житомирській області, село Корнин Попільнянського району. Батько був репресований за сталінських часів.

Яка команда миротворців потрібна Ющенку?

Для припинення військових дій необхідний, на мій погляд, "миротворчий загін", формуванням якого варто було б зайнятися якнайшвидше. Упевнений, що якщо президент пред'явить новому парламенту хоч би 30-50 кандидатів у виконавчу владу - молодих, професійних і які зарекомендували себе в роботі незалежно від партійної приналежності, - вони зможуть стати об'єднуючою основою для будь-якої коаліції.

Тимошенко порівняла себе з Жанною Д’Арк, а Ющенка – зі зрадливим королем

За сприяння Блоку Юлії Тимошенко відбудеться театральний тур по п’яти містах України рок-опери "Біла Ворона" Юрія Рибчинського.

Янукович оголосив останній марш-кидок до перемоги

Партію регіонів можна критикувати за різне, але в одному їм не відмовиш – ці люди люблять гарні автомобілі. В одному місці скопичився транспорт на мінімум п’ять мільйонів доларів. Клюєв красномовно сказав одному з делегатів, уже виходячи з зали: "Третього не дано – або ми їх, або вони – нас".
Новини
21:20
Ющенко тремтить перед маленькими дівчатами
Президент Віктор Ющенко на 8 березня подарує своїй дружині Катерині українську сорочку.
21:15
Ющенко згадав про "заповідник жуликів" і "бандитські вилазки"
Президент Віктор Ющенко буде підтримувати прем’єра Юрія Єханурова як кандидата на цю посаду у майбутньому уряді.
21:04
ЮЩЕНКО ЗАПЛУТАНО НАТЯКНУВ НА ОБ'ЄДНАННЯ З ЯНУКОВИЧЕМ?
Президент Віктор Ющенко скептично в можливість об’єднання помаранчевих сил до виборів.
20:45
"СЕРВЕРНУ СПРАВУ" ВІДПРАВИЛИ У СБУ. ЮЩЕНКО ОБІЦЯЄ ПРІЗВИЩА
Кримінальну справу про фальсифікацію другого туру президентських виборів у 2004 році за допомогою так званого "транзитного серверу" повернуто на дорозслідування до СБУ.
20:35
Ющенко розхвалив Єханурова
Президент Віктор Ющенко позитивно оцінює результати роботи Кабінету Міністрів, очолюваного Юрієм Єхануровим.
19:25
Російський МЗС вирішив боротися з українською блокадою
У випадку, якщо Придністров'я опиниться в економічній блокаді, мають бути прийняті термінові заходи, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров.
19:06
Росія вже звинуватила Україну в зриві переговорів по Придністров'ю?
Секретар Ради нацбезпеки і оборони Анатолій Кінах відкидає звинувачення російської сторони в здійсненні економічного блокування Придністров'я
18:25
В російській боротьбі за Тираспіль Європа стала на бік України
Спеціальний представник ЄС для Молдови, Адріаан Якобовіц де Сегед заявляє, що немає ніяких підстав говорити про економічну блокаду Придністров'я.
18:24
Білорусь назвала висловлювання України "не цілком доречними"
Міністерство закордонних справ Білорусії розцінило висловлювання глави МЗС України, який висловив сумнів у тому, що президентські вибори в Білорусії будуть чесними та прозорими
18:03
Єхануров набрав вдосталь скандалів і почекає до виборів
Уряд України має намір різко прискорити дозвіл приватизаційних проблем відразу після завершення парламентських виборів, призначених на 26 березня, повідомив прем'єр-міністр Юрій Єхануров
17:29
Майже три мільйони українців упіймали "павуки"
У лютому розмір української інтернет-аудиторії збільшився на 4,9%, або на 0,124 мільйонів до 2,639 мільйонів чоловік.
17:08
оновлено 20:40Томенко не хоче вибачатись перед СДПУ(о) за окуляри
Печерський суд Києва зобов'язав екс-віце-прем'єра Миколу Томенка вибачитися перед колишнім міністром праці і соцполытики Михайлом Папієвим за обвинувачення
16:53
Україні не вистачає на Лукашенка кадрів?
Центвиборчком України не буде направляти своїх спостерігачів на президентські вибори в Білорусію.
16:38
Ющенко може зупинити кримський референдум
Міністерство юстиції заявляє про наявність юридичних підстав для визнання незаконним рішення Верховної Ради Криму про референдум щодо статусу російської мови
16:28
У Харкові дали "зелене світло" російській мові
Депутати Харківської міської ради на засіданні сесії проголосували за надання російській мові в місті статусу регіональної.
16:14
ПІСКУН ПОВЕРНУВСЯ В УКРАЇНУ
Колишній генеральний прокурор Святослав Піскун повернувся в понеділок в Україну
16:07
Опозиція в Білорусі готує свій Майдан?
Кандидат у президенти Білорусії Олександр Козулін закликав тих виборців, які проголосують 19 березня проти нинішнього президента Олександра Лукашенка, вийти на вулиці з мирною демонстрацією.
15:52
Давидович віддасть бюлетені в приватні руки
Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович пропонує спростити процедуру друкування бюлетенів для голосування, дозволивши друкувати їх не тільки державним друкарням
15:35
Тимошенко хотіла "прибрати до рук" "Укрзалізницю"?
Гендиректор "Укрзалізниці" Василь Гладких здивований заявою лідера БЮТ Юлії Тимошенко про неприпустимість приватизації залізниці.
15:16
Ахметова доставлять у суд "відповідно до закону"?
Свідки в справі про вибух на стадіоні "Шахтар", які не з'явилися на засідання Донецького апеляційного суду, будуть приведені в суд "відповідно до закону
14:32
Тимошенко не бачилась з Ющенком
Зустрічі лідера БЮТ Юлії Тимошенко з президентом Віктором Ющенком, про яку повідомлялося раніше, насправді не було.
14:24
У Росії вирішили, що Україна тисне на Придністров'я
Чергова спроба економічної блокади Придністров'я чревата серйозною дестабілізацією обстановки в цьому регіоні, зривом процесу її нормалізації і вирішення проблеми в цілому.
14:15
Україна і Молдова не блокують Придністров'я
Молдова готова в разі потреби обговорити з Придністров'ям ситуацію на кордоні, що склалася після введення Україною нових митних правил, заявив молдавський прем'єр Василь
13:51
Поки Росія нервує, Європі сподобались Молдова та Україна
Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Хав’єр Солана вітає імплементацію Молдовою та Україною спільної митної декларації.
13:51
Єхануров не буде домовлятися з росіянами з "ножем до спини"
Міжурядову угоду про постачання і транзит газу між Україною і Росією може бути підписано тільки після виборів через складну політичну ситуацію в Україні.
13:20
Литвина "виперли" із шістки, але залишили надію
Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчої неділі, то 3%-й бар'єр подолали б шість партій, лідером серед яких є "Партія регіонів".
12:41
Литвин хоче дозволити на виборах деякі вольності
Голова Верховної Ради Володимир Литвин доручив створити робочу групу, яка б до п'ятниці, 10 березня, підготувала законопроект про внесення змін у закон про вибори народних депутатів і депутатів місцевих рад.
12:37
Єхануров вирішив піти "на провід"
Під час перебування прем'єр-міністра Юрія Єханурова у відпустці перед виборами у Верховну Раду його обов'язки буде виконувати перший віце-прем'єр Станіслав Сташевський.
12:31
Клюєв і соціалісти залишилися без банку
Австрійський банк "Bank Burgenland", на покупку якого претендував український консорціум у складі "Маріупольського меткомбіната ім. Ілліча", донецького
12:20
Єхануров думає, що депутати не захочуть "розпускатися"
Прем'єр Юрій Єхануров вважає малоймовірним розпуск новообраного парламенту.
12:14
Якби не вибори, кожен собака міг би мати по телефону
Дотепер багато виборчих комісій не забезпечені комп'ютерною технікою, а на деяких відсутній зв'язок.
12:12
Луценку подарують помаранчеві нари
Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" збирає документи, що можуть бути використані для оскарження результатів парламентських виборів.
11:57
Зварич буде потерпілим, якщо Турчинов зізнається про прослушку
Член "Нашої України" Роман Зварич підтверджує, що СБУ незаконно прослуховувало його розмови під час його перебування на посаді міністра юстиції.
11:56
Янукович все пише листи до Єханурова
Партія регіонів двічі надсилала листи керівникові виборчої кампанії НСНУ Романові Безсмертному з пропозицією розпочати переговори з організації теледебатів у прямому ефірі між Віктором Януковичем та Юрієм Єхануровим
11:08
Списочник Тимошенко проти "джинси"
В Україну дійсно прийшла свобода слова, але вона не перемогла остаточно, вважає кандидат у депутати за списком БЮТ Андрій Шевченко.
10:33
Безсмертний вважає, що Тимошенко готувала імпічмент
Керівник передвиборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний заявив, що у вересні минулого року тодішній прем’єр Юлія Тимошенко обговорювала у вузькому колі політиків питання можливого імпічменту президента
10:31
США приготували Ющенку подарунок під вибори?
Однією з умов підписання із США угоди, необхідної для вступу України до СОТ, є зниження прямих субсидій з держбюджету на розвиток АПК із 1,4 до 1,1 млрд. дол.
10:13
Росія не знає, кому належить половина "РосУкрЕнерго"
Уряду Росії не відомо, чиї інтереси представляє Raiffeisen Investment AG у спільному з "Газпромом" підприємстві RosUkrEnergo AG.
09:49
ТИМОШЕНКО ХОДИЛА ДО ЮЩЕНКА ДОМОВЛЯТИСЯ ПРО КОАЛІЦІЮ?
У середині минулого тижня відбулася зустріч президента Віктора Ющенка і колишнього прем'єра Юлії Тимошенко
09:42
Україну від російського флоту захищає Конституція
Відповідно до Конституції, Україна не може вести переговори про продовження терміну перебування російського Чорноморського флоту на своїй території.
09:30
Безсмертний обіцяє коаліцію якраз під вибори
Документи по створенню помаранчевої коаліції будуть підписані за три тижні, заявив керівник передвиборчої кампанії "Нашої України" Роман Безсмертний.