6 травня 2009

Архів

Публікації

Україна не для українців?

Українській державі насправді загрожує не націоналізм, а звичайне невігластво та примітивізм окремих діячів вітчизняного політикуму

Битва за Україну

Зрозуміло, що об’єднання не буде. Ніякого. Воно й не потрібне. В нашому сучасному українському варіанті краще вже нічого, ніж будь-що.

Луценка затримала німецька поліція за дебош?

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко знову опинився у центрі скандалу. Місце події цього разу – аеропорт німецького міста Франкфурт-на-Майні, в поліцейський відділок якого був доставлений Луценко разом зі своїм старшим сином.
Новини
21:59
Конфліктом Луценка зайнялися в МЗC
Міністерство закордонних справ України з'ясовує обставини інциденту з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в аеропорту Франкфурта-на-Майні.
20:56
У Грузії відбулося зіткнення опозиції з поліцією
Зіткнення прихильників опозиції з поліцейськими відбулися поряд із будівлею головного управління патрульної поліції в Тбілісі, є потерпілі.
20:19
Януковичці спробують знову вибити у Тимошенко програму
Засідання погоджувальної ради відбудеться у вівторок, перед початком пленарного засідання, повідомив перший віце-спікер Олександр Лавринович.
19:43
Путін перевірив, як Тимошенко дотримується обіцянок
Прем'єри Росії й України Володимир Путін і Юлія Тимошенко обговорили реалізацію рішень засідання комітету з економічного співробітництва міждержавної комісії двох країн, яке нещодавно відбулося в Москві.
18:52
Людина Луценка розкрила подробиці його скандалу в аеропорту
Представник МВС України в Німеччині Сергій Дятлов спростовує інформацію німецької газети "Більд" про нібито неадекватну поведінку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і
18:40
Вірменів у Женеві представлятиме французький співак
Указом президента Вірменії Сержа Саргсяна від 4-го травня відомий співак Шарль Азнавур призначений постійним представником країни в штаб-квартирі ООН у Женеві й інших
17:29
Тимошенко в Празі візьметься за футбол
Прем’єр Польщі Дональд Туск зустрінеться з прем’єром Юлією Тимошенко 7 травня у Празі у рамках участь у засіданні Ради Європейського Союзу.
17:09
Українцям і білорусам продовжили термін
Кабінет Міністрів доручив підписати угоду з урядом Республіки Білорусь про безвізові поїздки громадян.
16:30
У Тимошенко вимагають грошей на миротворців
Рада національної безпеки й оборони закликає Кабінет Міністрів забезпечити належне фінансування українських миротворчих місій в 2009 році.
15:59
У Януковича думають, що Конституція залишиться старою
Перший заступник голови Верховної Ради, член Партії регіонів Олександр Лавринович сумнівається в тому, що парламент до кінця 2009 року внесе зміни до Конституції.
15:42
У Тимошенко поповнення
15:27
Ющенко просить розібратися з конфліктом Луценка в аеропорту
Президент Віктор Ющенко стурбований інцидентом з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в аеропорту в Німеччині.
15:04
Українські військові зібрались у Грузію
П’ятеро офіцерів Збройних сил України візьмуть участь у навчаннях НАТО у Грузії.
14:42
Тимошенко у Ющенка погрожують доганою
Прем'єрові Юлії Тимошенко за ненадання звіту про свої квітневі переговори в Москві може грозити догана за халатне ставлення до службових обов'язків.
13:51
Україна не проміняє членство в ЄС на партнерство
Для української сторони принципово важливо, аби ініціатива "Східне партнерство" передбачала низку конкретних двосторонніх проектів Україна – ЄС.
12:31
Росія виставляє представників НАТО з Москви
Російський МЗС висилає з Москви двох представників НАТО у відповідь на висилку співробітників постпредства Росії при НАТО в Брюсселі.
12:01
Перед Прагою Ющенко вирішив заїхати до Лукашенка
Президент Віктор Ющенко відбув до м. Гомель в Білорусі для робочої зустрічі з президентом Білорусі Олександром Лукашенком.
11:17
МВФ вирішив раніше розглянути Україну
Рада директорів Міжнародного валютного фонду має намір розглянути надання Україні другого траншу кредиту stand by 8 травня замість 13 травня, як планувалося раніше.
11:13
У МВС заперечують, що Луценка не пустили на літак через п’яну бійку
У Міністерстві внутрішніх справ України заперечують інформацію про конфлікт за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який начебто мав місце в аеропорту Франкфурта (Німеччина)
10:44
У Грузії придушено заколот
У Державній думі Росії заявляють, що Росія непричетна до дестабілізації внутрішньополітичного становища в Грузії.
10:29
П’ЯНИЙ ЛУЦЕНКО БИВСЯ У ФРАНКФУРТІ З ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні після того, як його у стані сильного алкогольного сп’яніння затримали після сутички з правоохоронцями
09:56
Вибори Ради доведеться наближати, якщо не буде більшості - Тігіпко
Співголова Ради інвесторів при Кабінеті міністрів Сергій Тігіпко вважає, що вибори до Верховної Ради доведеться наближати, якщо не буде створено дієвої більшості
08:58
Тігіпко збирається брати "верхню планку" і змінювати "політичний пейзаж"
Співголова Ради інвесторів при Кабінеті міністрів Сергій Тігіпко планує займатися політикою щонайменше найближчі 5 років і підтверджує свій намір брати участь у найближчих президентських виборах
07:49
Антикризовий рецепт від Тігіпка: палку в руки – і жорстко питати з відповідальних
"В першу чергу, розібратися зі стратегією. "Що робити?" – найголовніше питання, на яке потрібно дати відповідь. Чітко визначити 5-6-7 пріоритетів, куди рухатись", - зазначив він