6 серпня 2004

Архів

Новини
22:47
У Сумах тисячі зібралися на мітинг проти Щербаня. 6 людей збила маршрутка
Учасники мітингу також вимагали, щоб до них вийшов губернатор Сумщини Володимир Щербань. Але його заступник Володимир Руденко вперто запрошував
19:06
ЦВК дозволяє Януковичу рекламуватися в статтях про поїздки по країні
Центрвиборчком не визнав публікації про діяльність прем'єра і кандидата Віктора Януковича порушеннями закону про вибори президента в частині ведення передвиборної агітації.
19:05
Янукович теж схожий на євроінтегратора
18:58
Міліція випустила половину студентів. У побитого ними підозрюють крововилив
З райвідділу міліції у Недригайлові відпущені 16 чоловік, в тому числі й журналіст київського "Контексту" Євген Кузьменко
18:19
Януковичу дякують за "біг-морди" і критикують за олімпійську корупцію
Голова парламентського комітету зі свободи слова Микола Томенко заявляє, що виборча кампанія Януковича привнесла неологізми в українську лексику.
18:15
Тігіпко пішов до Януковича, щоб не пропадали знання
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко після виборів президента збирається повернутися на роботу до Національного банку
17:47
"Я.-Я.-Я.-Я.-Я" спочатку випробували на Тігіпку
"Помиляється той, хто вважає, що ми тут сидимо на купі грошей", - сказав керівник штабу.
17:42
Ющенківця звинувачують в організації голодування і маленьких партах
Прокуратура Кіровоградської області пред'явила екс-директору гімназії імені Шевченка, депутату облради Віктору Громовому обвинувачення.
17:40
У місті Кучми можна дивитися "5-й канал". За максимальну плату
Дніпропетровські оператори кабельного телебачення повернули "5-й канал" в один з пакетів мовлення, тоді як в інших пакетах це вважають недоцільним через "низький рейтинг каналу".
16:57
Ющенко, Тігіпко, Мороз і Симоненко разом врятують студентів із Сум
Кандидат у президенти Віктор Ющенко не виключає, що може направитися до Сум, аби на місці підтримати студентів-страйкарів.
16:53
ЯНУКОВИЧ НЕ ЗНАВ, ЩО СТАВ КАЛІФОРНІЙСЬКИМ АКАДЕМІКОМ?
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко не виправляв помилок у декларації про доходи Януковича і не знає, хто це зробив.
16:39
Симоненкові вже відомі результати майбутнього екзит-полу на виборах
Кандидат у президенти від Компартії Петро Симоненко заявляє про можливе підтасування не тільки результатів виборів, але й підрахунку паралельного голосування.
16:29
ЯНУКОВИЧ НЕ ПОГРОЖУВАВ ЩЕРБАНЮ, А В СУМИ ЇДЕ ТІГІПКО
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко збирається найближчим часом відбути до Сум, де має намір провести неформальну зустріч із сумськими студентами для вирішення конфлікту.
16:02
31-го студента судитимуть за похід на Київ?
За даними, якими володіє Сумська облдержадміністрація, 31 учасник студентської акції спротиву на даний момент знаходиться в Роменському і Недригайлівському райвідділах міліції Сумської області.
15:19
Львівщина дала лише 0,2% за Януковича
Станом на 6 серпня за кандидата в президенти України Віктора Януковича у Львівській області зібрано 10 660 підписів.
15:14
МІЛІЦІЯ СТУДЕНТІВ НЕ БИЛА, А РОЗМОВЛЯЛА
Заступник глави Сумської облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Володимир Руденко заявляє про незаконність проведення студентської акції і спростовує інформацію про побиття студентів під час затримки вранці у п'ятницю.
14:59
Бродський: Я голосував за відставку Ющенка – і правильно зробив!
"Якби ми Ющенка не відправили у відставку, хто б сьогодні був кандидатом від опозиції? Симоненко? Або Кравченко? Те, як виникла донецька група – їхня історія не дає їм морального права очолити націю. Так, у мене були ілюзії. Я вважав, що на якомусь етапі в Медведчука вистачить сили усунутися від цього режиму".
14:46
В журналіста "України кримінальної" шукають протоколи у справі Гонгадзе?
Співробітники карного розшуку Оболонського РВВС Києва намагалися проникнути в квартиру журналіста інтернет-видання "Україна кримінальна" Святослава Речинського з метою обшуку.
14:38
Зінченко: Щербань хоче показати Януковичу, який він крутий
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко вважає, що губернатор Сумщини Володимир Щербань хоче прислужитися Януковичу, придушивши акцію протесту студентів.
14:18
Акція протесту переходить під МВС
В п'ятницю о 15.00 в Києвi вiдбудеться пiкетування Мiнiстерства внутрiшнiх справ на знак протесту проти масових мiлiцейських репресiй студентiв в Сумськiй областi.
14:06
Зінченко закликає Тігіпка випромінювати лише те, що є в серці
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко заявляє, що ніколи б не погодився очолити виборчий штаб Віктора Януковича.
13:17
Омельченко приєднався до Януковича, а не до Ющенка
Кандидат у президенти, міський голова Києва Олександр Омельченко не має наміру підписувати жодних документів про чесні і прозорі вибори.
13:07
МІЛІЦІЯ ПРОДОВЖУЄ ВИЛОВЛЮВАТИ СУМСЬКИХ СТУДЕНТІВ
Ще 15 сумських студентів та активістів руху "Чиста Україна" затримано і відправлено до камери попереднього затримання міста Недригайлова.
13:03
Мороз кличе Ющенка і Симоненка "на барикади". Тимошенко вже готова
Кандидат у президенти України Олександр Мороз звернувся до кандидатів у президенти Ющенка та Симоненка перервати передвиборчі тури та прибути на Сумщину, щоб підтримати сумських студентів
12:16
Сумських студентів визволятиме Мороз
Кандидат в президенти Олександр Мороз звернувся до генерального прокурора Геннадія Васильєва з листом щодо затримання сумських студентів.
12:02
Кучма: "Не здивуюся, якщо оголосять, що вже є план переносу столиці України ближче до Вашингтона..."
Ми з Омельченком народилися в рік Тигра. Але Сан Санич виявився "ТИГРЯЧІШИМ" за мене! Ющенко припустив, що тема здачі Севастополя може бути провокацією. Не дивно, що про це пише "Українська правда", що перестає бути українською.
11:12
Почесний консул України в США визнаний винним у хабарництві
Прокуратура штату звинуватила почесного консула України у "свідомому вимаганні грошей та інших коштовностей для підкупу глави фінансової адміністрації штату Огайо
11:00
На Харківщині завезли антиющенківську газету. Яку видає СДПУ(о)?
Центральний штаб кандидата на пост президента Віктора Ющенка звертається до харків'ян із закликом не вірити "наклепницькій інформації" про Ющенка, яка поширювалась в четвер на
10:35
ПЕРЕД ШТУРМОМ СТУДЕНТАМ ПОГРОЖУВАВ ЩЕРБАНЬ. ЗА ВКАЗІВКОЮ ЯНУКОВИЧА?
"Однак всі студенти виявили бажання продовжувати пішу ходу. Після безрезультатних переконань Щербань поїхав, а за годину до табору студентів
00:00
ЩЕРБАНЬ НЕ ВИПУСТИВ СТУДЕНТІВ ЗА МЕЖІ СУМЩИНИ. ЇХ ПОВ'ЯЗАЛА МІЛІЦІЯ
У п'ятницю близько 7.00 в роменському районі правоохоронці затримали сумських студентів, які на знак протесту проти