6 жовтня 2000

Архів

Новини
19:16
Починається зачистка інформаційного простору України
Російські газети, що виходять із суфіксом "в Україні", отримали жовту картку від держкомітету інформаційної політики. Днями відомство Драча виступило із заявою, де попередило газети на кшалт "МК в Украине", "Известия-Украина", "Труд-Украина", що їх випуск може бути припинено.
19:13
Долею Гонгадзе стурбовані в Конгресі США
Голова комісії Конгресу США з безпеки і кооперації у Європі, республіканець Крістофер Сміт, виступив зі спеціальною заявою з приводу зникнення Георгія Гонгадзе.
17:53
Справа депутатів-корупціонерів не закрита
Оскільки за нинішньої системи в Україні "від торби і від в'язниці не зарікайся", багато які депутати згадують про цю мудру приказку ледве чи не щоночі. А перед будь-яким хоч трохи серйозним голосуванням і поготів.
15:34
Голова СБУ змусив депутатів сміятися
До роз'яснення Деркача депутати віднеслися якось несерйозно. Одні сміялися, інші іронічно усміхалися, треті просто уважно слухали, що ж їм "наплете" керівник СБУ. Сам заколот депутати навіть прозвали "справою Козлодоєва".
14:12
Виступ Кравченко - нічого нового, крім нових запитань
Як ми і чекали, виступ міністра внутрішніх справ Юрія Кравченко перед парламентарями про хід розслідування обставин зникнення Георгія Гонгадзе, не вніс ясності до картини того, що відбулось.
12:41
Туркмен українцю друг, товариш і брат
Туркменський газ вже у жовтні може з‘явитися в Украину, і для цього більше не потрібні гарантії західних банків. Про умови постачань газу заявив у четвер учасник переговорів, керівник "Нафтогазу України" Вадим Копилов.