7 лютого 2006

Архів

Публікації

Газова війна і рейтинги

Газова війна, яка серйозно попсувала нерви українцям, не змогла змінити розклади на електоральному полі перед виборами до Верховної Ради. За останній місяць Партія регіонів і "Наша Україна" приросли 10% прихильників кожна в своєму регіоні. От тільки зростання в густонаселеному Донбасі і на Заході Україні, чиї мешканці постійно перебувають на заробітках, аж ніяк не є рівноцінним. Звідси і результат.

Операція "Ширма", або Як Ахметов у Донбасі еліти змінює

Поява в списку Партії регіонів власників і топ-менеджерів провідних промислових компаній Донбасу на тлі вже фігуруючого там криміналітету залишилася майже непоміченою. Однак, аналіз списку донеччан, яких Ринат Ахметов хоче відмежувати від донецьких справ і зробити киянами, говорить про те, що хазяїн задумав здійснити у своєму театрі кардинальну зміну акторського складу

Система не правоохоронна, а каральна

Колись найгуманніший у світі радянський суд карав ворогів режиму. Сьогодні його спадкоємець суд незалежної не комуністичної України просто карає. Щоб отримати покарання не обов`язково бути ворогом – досить просто мати необережність і потрапити до рук правоохоронців. Останнім часом автору довелося переконатися в цьому двічі, розслідуючи побутові вбивства у Донецькій області.

Олег Бахтіяров: екстремізм в Україні як психотехнологія

Ті, хто закликає "Не зрадь Майдан", мали би передусім згадати, що взагалі-то це вони зрадили Майдан. І люди це чудово розуміють. І незважаючи на скепсис щодо партій, які об‘єдналися в блоці НЕ ТАК, їх рейтинг почав потроху рости. Причина одна-єдина – правильно побудована пропаганда. Але це матиме значення не для фаворитів кампанії, а для партій, які вважаються аутсайдерами

Медведчук веде на Закарпаття багатостраждального Різака

Закарпатська обласна організація Партії регіонів та Закарпатська обласна організація "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" висунули кандидатів у депутати облради.
Новини
20:17
На вибори не вистачає грошей. У Ющенка вимагають відповіді
Центрвиборчкому не вистачає грошей на проведення виборів до місцевих органів влади, заявив керівник ЦВК Ярослав Давидович.
20:03
Плачков пояснив, чому РосУкрЕнерго платить Україні менше
Делегація "Нафтогазу" продовжує переговори з "Газпромом" у Москві, на яких обговорює баланс газу і технічні умови реалізації підписаних угод.
19:35
Плачков готовий показати всі документи по РосУкрЕнерго, треба тільки гарно попросити
"Нафтогаз України" і Мінпаливенерго передали пакет усіх газових угод з російським "Газпромом" і швейцарською РосУкрЕнерго президенту Віктору Ющенку, Кабміну і Раді
18:42
Газета мусульманина Ахметова доведе Україну до скандалу з карикатурами?
Мусульманські організації України жадають від редакції газети "Сегодня" вибачень за публікацію фотографій з карикатурами на пророка Мухаммеда в статті "Третю світову викликають карикатури?"
18:03
У бабки Параски з’явився політичний клон. Фото
91-річна Параска Миронець вступила у лави Громадянської партії “Пора”.
17:48
Найбільше грошей цього року США дадуть Україні
Проект федерального бюджету США на 2007 рік передбачає скорочення американської допомоги всім країнам колишнього СРСР за винятком України і Киргизії, допомога яким буде збільшена.
17:27
оновлено 18:52ПУТІН ПЕРЕВІВ СТРІЛКИ РОСУКРЕНЕРГО НА ЮЩЕНКА
Президент Росії Володимир Путін спростовує заяву президента Віктора Ющенка про те, що українська сторона не має відношення до компанії РосУкрЕнерго, яка постачатиме російський газ в Україну.
17:08
Медведчук не допомагав Тимошенко злітати в Москву
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук заперечує факт фінансування поїздки Юлії Тимошенко в Москву.
17:03
Мороз придумав, як формувати коаліцію
Голова Соцпартії Олександр Мороз наголошує на необхідності ухвалення постанови щодо порядку формування коаліції у Верховній Раді.
16:33
Через сніданок з Януковичем припинять показувати російські канали?
Діяльність деяких російських каналів суперечить українському виборчому законодавству і є втручанням у процес виборів.
16:11
Плачков вирішив, що українці мало платять за газ і світло
Міністерство палива й енергетики підготувало свої пропозиції щодо перегляду тарифів для громадян на електроенергію і природний газ.
15:24
Литвин нагородив Клюєва, Пінчука та людей Януковича за заслуги перед народом
Голова Верховної Ради Володимир Литвин нагородив почесними грамотами Верховної Ради групу парламентаріїв "за заслуги перед українським народом, вагомий особистий внесок у справу
14:57
Пинзеник хоче почистити українську мову, а президент – зарплати вчених
Міністр фінансів Віктор Пинзеник хоче, щоб слова "пільга" в українській мові взагалі не було.
14:48
Депутати не дають Нацбанку дізнатись, кому належать банки
Нацбанк не знає власників 2/3 українських комерційних банків, що ускладнює здійснення оцінки реальної капіталізації банківської системи.
14:34
Литвин визначився, на коли викликати Ющенка
Президент Віктор Ющенко виступить у парламенті з щорічним посланням у четвер 9 лютого.
13:58
Поки Івченко хвалив себе за досягнення, йому понизили рейтинг
Незалежне рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" оголосило про призупинення довгострокового кредитного рейтингу НАК "Нафтогаз України".
13:55
"Нашій Україні" не потрібен Литвин, вона на нього поскаржиться
Наша Україна" заперечує факт переговорів з блоком Литвина та Партією регіонів про розподіл посад після виборів
13:39
Помаранчеві сваряться, але обіцяють об'єднатися до п'ятниці
Перший заступник керівника виборчого штабу "Нашої України" Роман Зварич, вважає, що за кілька днів угоду про створення помаранчевої коаліції ї в майбутньому парламенті буде
13:33
Івченко не дозволить Єханурову ставитися до себе, як до дійної корови
Керівник НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко заявляє про погане фінансове становище "Нафтогазу".
13:10
Івченко не почув, що РосУкрЕнерго піднімає ціну
Керівник НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко не знає про наміри компанії РосУкрЕнерго підняти ціну на газ для України вище 95 доларів за 1000 кубометрів.
12:40
Івченко розповів Путіну, хто кого годує
Керівник НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко відкидає заяви президента Росії Володимира Путіна про дотування української енергетики за рахунок російського бюджету.
12:16
доповнено 13:19Івченко забув, хто і що напідписував з РосУкрЕнерго?
Керівник "Нафтогаз України" Олексій Івченко підтвердив піписанння низки додаткових угод з "Газпромом" та "РосУкрЕнерго" щодо обсягів постачання російського газу та ціни на його транзит
12:03
Янукович окупував телевізор
У січні 2006 року лідером за кількістю політичних рекламних повідомлень на телевізійних каналах була Партія регіонів.
11:34
Литвин попросив Луценка розібратися з автоаварією
Голова Верховної Ради Володимир Литвин звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з проханням детально розслідувати аварію, у якій постраждав один з лідерів
11:29
За вибори будуть "мітити у паспорті"
Відкріпні талони під час виборів будуть даватися при пред'явленні паспорта, у якому буде ставитися печатка.
11:11
ГОЛОВАТОГО ПРИНЕСУТЬ В ЖЕРТВУ ПАРЛАМЕНТУ?
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявив, що Кабінет міністрів сподівається врегулювати питання про звільнення міністра юстиції Сергія Головатого до 9 лютого.
10:37
Литвин мінімізує якісь "негативні наслідки виборів"
Голова Верховної Ради висловлює обурення кампанією з дискредитації парламенту і вважає, що це не сприятиме формуванню коаліції у майбутній Верховній Раді
10:33
оновлено 11:45Піскуна розглянуть у п'ятницю
Апеляційний суд Києва розпочав розгляд скарги президента Віктора Ющенка на рішення Шевченківського суду Києва, за яким Святослав Піскун може повернутися на посаду
10:26
оновлено 18:50Москаль не хоче допомоги від москалів
Московська влада готова надати усю необхідну допомогу українському місту Алчевськ, що залишилося без тепла і світла.
10:09
У Семенюк немає проблем з Ющенком, але вона буде обережнішою
Напередодні підписання угоди між "Нафтогазом" і "РосУкрЭнерго" про створення "УкрГазЕнерго", Кабмін доручив Фонду держмайна провести інвентаризацію об'єктів газової
10:01
Яценюк вважає, що вибори виборами, а гроші заробляти треба
Міністр економіки Арсеній Яценюк закликає інвесторів не чекати результатів виборів у парламент у березні 2006 року, а інвестувати в українську економіку.
09:56
Руслана влаштує депутатам "дикі танці", але співати не буде
Співачка Руслана, яка є п’ятим номером у виборчому списку Блоку "Наша Україна", обіцяє проводити пряму й безкомпромісну політику, будучи депутатом Верховної Ради.
09:47
Безсмертний навіть не читав пропозиції Тимошенко
Блок "Наша Україна" не отримував від БЮТ проект угоди про створення коаліції у майбутньому парламенті.
09:41
Литвин образився на безпардонних і не допустить збурень
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає основним завданням парламенту напередодні виборів не допустити масових заворушень
09:25
Кандидат від СДПУ(о) у скандальному Мукачевому не піде до Кличка
Кандидат від колишньої влади на виборах мера Мукачевого в 2004 році Ернест Нусер не має наміру очолювати список кандидатів у депутати місцевої міськради від блоку "ПОРА-ПРП" і хоче піти з політики.