8 вересня 2004

Архів

Новини
22:43
Ющенко виграв. Тепер Ківалов попередить УТ-1, щоб не чіпали Катерину Чумаченко?
Суть претензій Козака до Ющенка зводиться до того, що його дружина Катерина Чумаченко має прийняти українське громадянство.
21:32
Дещо про економічний передвиборчий PR
Менше десяти тижнів залишається уряду Януковича до передбаченої Конституцією відставки. Два роки тому, коли почався прорив донецьких у вищі сфери, здавалося, що часу для завоювання любові народу попереду багато. Янукович однозначно сказав, що має намір працювати тільки з конструктивними. Інші ж будуть піддані бойкоту.
19:49
У Держдепі США ще вірять, що вибори в Україні не безнадійні
США висловлюють надію на те, що президентські вибори в Україні пройдуть демократично.
18:16
СБУ ПЕРЕВІРЯЄ ТЕРАКТ, ЩО НІБИТО ЮЩЕНКІВЦІ ЗРОБЛЯТЬ НА З'ЇЗДІ УНА
Служба безпеки України одержала офіційну заяву від довіреної особи одного з кандидатів у президенти, у якій повідомляється, що нібито готується теракт на з'їзді УНА, і перевіряє інформацію.
17:49
Янукович втратив 37 осіб
"Ми довго думали над цим кроком, але далі чекати нічого – виборча кампанія вже перетворилася на боротьбу адмінресурсу проти народного кандидата у президенти
17:48
Біг-морди нищаться зі швидкістю 5-7 штук на добу
У Львові щодня нищиться по п'ять-сім біг-бордів кандидата у президенти Віктора Януковича.
17:26
Ющенківці попередили про театральне дійство від УНА зі свастикою
Заступник керівника Центрального штабу Віктора Ющенка Тарас Стецьків попереджає про можливі провокації з боку Української національної асамблеї Едуарда Коваленка проти кандидата в президенти Віктора Ющенка.
17:02
ШТАБ ЮЩЕНКА ОПРИЛЮДНИВ ТЕМНИКИ МВС ПРОТИ ОПОЗИЦІЇ
Міністерство внутрішніх справ формує на місцях так званні групи по відпрацюванню сценарію на виборах президента 2004, до яких входять працівники управлінь по боротьбі з оргзлочинністю та економічною злочинністю.
16:59
ЛИТВИН ЗА ГАРАНТІЇ НЕДОТОРКАННОСТІ КУЧМИ
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає за доцільне прийняття законопроекту про гарантії президенту, який залишив свою посаду.
16:26
На заміну чебурашці у Верховній Раді завівся диявол
Парламентсько-урядова коаліція закликає усі фракції Верховної Ради, кандидатів у президенти підписати угоду про відмову від використання парламентської трибуни для виборчих технологій та зведення особистих рахунків.
16:17
Симоненко. Комуністичний кандидат з олігархічною стоматологією
"Ну чим, припустимо, олігарх Порошенко, або Жванія, або Мартиненко, або олігарх Червоненко відрізняється від олігархів Суркіса, Волкова та інших? Нічим". Обуреною заявою, що вартість пломбування "у нормальній клініці" коштує 500 грн, товариш Симоненко мимоволі викликав нездоровий інтерес.
15:17
Депутат написав Януковичу, що той порушує закон, коли не віддає документи про судимості
Нардеп Григорій Омельченко оприлюднив текст запиту до Віктора Януковича щодо його судимостей, який він передав йому особисто у вівторок і який був направлений як депутатський запит у середу.
14:59
Кучма віддав Януковичу телевізор
Кожне третє повідомлення про Ющенка має іронічну або негативну тональність.
14:48
Янукович став героєм караоке
Переможець фіналу отримав у нагороду суперприз - пральну машину "Ардо".
14:18
Небоженко: Ситуація дурна – змагаються два націоналісти, Ющенко і Янукович
"Ющенко понятен имперской идеологии в России. Избрание Ющенко – это как бы будет доказательство той части имперско-патриотически настроенной политики в России, для которых это будет доказательством того, что "вот видите, как нас со всех сторон окружили". Тоже удобная позиция".
14:15
Перед виборами по Україні поїхав вертеп.
Діяльності "Театру політичного вертепу" влада намагається чинити перепони.
13:45
Пустовойтенко погіршив прогноз Тігіпка про рейтинг Януковича
"Вирівняються до кінця місяця рейтинги, а потім з наступного місяця піде
13:36
Ющенко шість разів визнав рекламу за Януковича незаконною
Кандидат у президенти Віктор Ющенко виграв у місцевих судах шість справ проти ЗМІ, які незаконно розміщували агітаційні матеріали Віктора Януковича
12:24
Бойко хоче залишитися в бюлетені для голосування
Кандидат у президенти, лідер партії "Народний Рух України за єдність", Богдан Бойко здав на перевірку до Центвиборчкому 740 тис. підписів виборців на свою підтримку.
12:07
Як Янукович постраждав через еротику
Угорі напис... "Наш вибір – Янукович!" При цьому не уточнюється, чий саме вибір – дівчат, які пристрасно роздягаються навколо жердини чи власників. Не зрозуміло, чи будуть у програмі шоу якісь спеціальні пози, присвячені політичному вибору танцівниць. "Ми всі тут розумні люди, не дурні, щоб таке робити!"
11:42
Янукович наказав звільнити посадовців, що саботували його PR-хід
Прем'єр Віктор Янукович доручив створити урядову комісію через списання частини коштів з пенсійної надбавки, раніше затвердженої урядом у розмірі 30 грн.
11:09
16 вересня у Києві мітинг пам`яті Георгія Гонгадзе
16 вересня у Києві відбудеться траурний мітинг і хода, присвячена четвертій річниці убивства засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе.
10:46
Омельченко продовжує переслідувати Януковича з його судимостями
Також у середу було направлено запит депутата Нестора Шуфрича (СДПУ(о) до заступника Вищої ради юстиції про притягнення судді до відповідальності "за порушення присяги судді".
10:41
Лукашенко виявився сміливішим за Кучму
Президент Білорусії Олександр Лукашенко підписав указ про проведення 17 жовтня референдуму з питання про внесення змін до Конституції країни.
10:04
Черномирдін знатиме про порушення на виборах
Таким чином, за словами Князевича,на сьогодні зареєстровано вже 203 офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій.