8 листопада 2000

Архів

Новини
21:44
Марчук має намір трудитися, а не світитися на телебаченні
Євген Марчук не вважає за необхідне виносити свою дискусію з Юлією Тимошенко на телеекрани. Апарат РНБО пізно ввечері в середу виклав позицію Марчука у зв'язку з "намірами втягнути в політичну боротьбу секретаря і апарат Ради національної безпеки і оборони".
20:32
Україна. Перша реакція на конфуз у президентських виборах в США
Поки підрахунок голосів продовжується і, як обіцяють, завершиться не раніше четверга, українські політики єдині в одному - для України обидва добрі - і Буш і Гор.
18:01
Кучма не виправдав усіх надій Сороса
Джордж Сорос протягом двох днів перебування у Києві спробував бути дуже делікатним і наголошував на досягненнях влади за останній рік. Водночас він не провів жодної прес-конференції чи відкритого для широкого загалу заходу.
16:35
Башук хотів сам себе спалити
Лідер скандально відомої "Самостійної України" Олександр Башук спробував здійснити самоспалення в камері слідчого ізолятору, протестуючи проти "незаконного арешту".
15:18
Проти обхідного газопроводу лишилась сама Україна
ЄС і Польща тепер "за"
Навряд чи приїзд до Києва президента Єврокомісії Романо Проді стане концентратом гарних звісток. ЄС усувається від конфлікту навколо обхідного газопроводу, залишивши це питання на розсуд західних компаній.
13:06
Гонгадзе став жертвою міжкланової боротьби?
Журналісти в Україні бачать, що за час правління Леоніда Кучми, після свого короткого розквіту на початку 90-х, незалежна українська преса не вціліла. Такого висновку дійшла німецька газета "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".
11:18
Лазаренко спростовує заяви Генпрокуратури
Павло Лазаренко називав "безпідставними" звинувачення Генеральної прокуратури України "в його причетності до хабарів, які він начебто одержував від громадянина Олександра Тимошенко".
10:35
Мітюков не збирається у відставку
"В мене немає ані позитивної, ані негативної відповіді на це питання, оскільки це чутки. Я у відставку не збираюся", - сказав Мітюков. Поки серйозна критика і гучні скандали не зачепили його імені. Однак в Україні частіше за все такі речі стають відомі або після відставки, або після підвищення.