9 січня 2001

Архів

Новини
21:54
Зовсім вже розпустились…
Верховній Раді знову наказують довго жити
Якщо рішення про дострокові вибори таки буде прийнято, приміром, під тим приводом, що Верховна Рада не імплементує рішення минулорічного референдуму, чим вона мимоволі узурпує (узурпувала) владу, що в свої чергу заборонено Основним законом, то в повному розумінні назвати антиконституційним таке рішення не можна.
21:05
Комуністи домовилися з Потебеньком?
Штаб порятунку Кучми є автором плану, згідно з яким комуністи – найчисельніша фракція парламенту – не голосуватиме за відставку Потебенька, а взамін КПУ отримає протеже на виборах 2002 року та скальпи нападників на офіс партії навесні 2000 року.
19:31
Який Кучма, такі й кадри
Кучмівське оточення рекрутувало у свої ряди перевіреного бійця пропагандистського фронту, "українського доренка", який так і не відбувся - Ігоря Сторожука. Ведучий "аналітичної" програми "7 днів" буде керувати прес-службою Кучми.
19:21
Мельниченко знову в прямому ефірі "Свобода"
Мельниченко заявив, що під час бесіди президента с губернатором Донецької області Януковичем, сказав наступне: "Ющенко хоче, щоб я його звільнив. Я його не звільню, а знищу , раз і назавжди". Як уточнив Мельниченко, потім в розмові мова йшла “про політичні кроки знищення Ющенка".
17:54
Тимошенко влаштовує сеанс викриття
Юлія Тимошенко назвала особу, яка очолює тіньовий штаб з порятунку Кучми та знищення уряду Ющенка. За її словами, керівником таємного товариства є Віктор Медведчук. Але Тимошенко це не лякає, бо вона "твердо знає про підтримку прем’єра".
14:23
Механізм організації "всенародної" підтримки Кучми
У середу по всій Україні планується хвиля всенародної підтримки "гаранта" з відповідним осудом дій парламенту. Таким чином місцеві власті намагаються підсластити Кучмі пілюлю. Ми зібрали дані про те, як збираються мітинги у Харкові, Львові, Сумах, Вінниці, Луцьку, Днепропетровську, Херсоні, Одесі, Ужгороді.
13:08
Стіл заявок при генпрокуратурі
Відволікти увагу громадськості від справи Гонгадзе та утримувати уряд разом із Ющенком на короткому повідку – це істинні мотиви порушення кримінальні справи проти Юлії Тимошенко. Нейтралізувати свідка по справі Гонгадзе – з такою метою відкрили справу проти Мельниченка.
12:39
Генпрокуратура намагається примусити мовчати таращанського експерта
Прокуратура чомусь дуже боїться, щоб інформація, відома таращанському експерту, не стала відома депутатам і широкій громадськості і зробила спробу знищити дані, яки є в розпорядженні Воротинцева.