9 листопада 2001

Архів

Новини
21:16
У Америці замість Чейні Ющенко зіткнувся з Мельниченком
Народ, що вмирає від заздрощів до Ющенка, може заспокоїтися. "Надія нації" не реалізував головний пункт програми візиту до США – його рандеву з віце-президентом Діком Чейні так і не відбулося. Зате на одній із зустрічей до Ющенка підійшов інший відомий чоловік – Микола Мельниченко. Відомі мужі не подали руки один одному.
18:52
Захід виманює Україну на підвищення тарифів і приватизацію обленерго
Міжнародні кредитори знову натякають Києву на зацікавленості Заходу в збільшенні вартості української електроенергії. Директор Всесвітнього банку по Україні і Білорусії Лука Барбоне підтвердив, що для отримання $100 млн. (другої частини першого траншу кредиту за Програмною системною позикою ВБ) Україна повинна відновити приватизацію обленерго і вирішити питання про підвищення тарифів на електроенергію.
17:34
Прес-секретар НРУ спростовує чутки
17:31
"Букет" депресій
Майже кожна людина у житті переживає зміни настрою. Почуття тривоги, сум'яття та пригнічення, які з'являються у нас час від часу – нормальна реакція на деякі події. Як правило, проблеми минають, але на настрої вони позначаються. Поганий настрій перетворюється на пригнічення, з якого, здається, немає жодного виходу.
16:46
Листи з сибіркою у США розсилав псих-одинак
16:45
"Радіо Свобода" буде вести мовлення з бункера
16:28
Знову невiдомо, хто відповідатиме за мобільники Wellcom
Колегія Вищого господарського суду України вирішила відкласти виконання постанови цього ж суду, який визнав недійсним наказ ЗАТ "Українські радіосистеми". Цим документом, нагадаємо, було усунуто від керівництва компанією представників корпорації Daewoo – корейського акціонера українського мобільного оператора. Зараз ініціатива знову перейшла на бік української сторони.
15:52
Комунікація в Інтернеті: взаєморозуміння і статус
Ветха фраза "щастя - це коли тебе розуміють" викликає у пам'яті чорно-білі фільми про підлітків, що переймаються муками самовизначення, і вчителях, які обов'язково "самі вчаться чомусь" у цих підлітків; щось зворушливе, але і вульгарне внаслідок розтиражованості цього загальновизнаного прозріння.
15:49
Ющенко зізнався, за якою саме допомогою він літав до США
15:05
В злочинах проти "Градобанку" діяли "добре скоординовані сили". Жердицький натякає на футболістів
Перед вами лист ув'язненого ганноверської в'язниці Віктора Жердицького. Він викладає ситуацію зі своєї точки зору, розповідає як йому живеться у в'язниці, про те, що вже написав книгу. Він майже погрожує, заявляючи, що не збирається покривати чиновників, які призвели до розбазарювання коштів "Градобанку"…
14:36
Солдати США провалили операцію по захопленню бен Ладена
14:35
Сибірська виразка в США нанесла збитків на 5 млрд. доларів
14:26
Бен Ладен отримав афганське громадянство
14:16
"Єдність" буде співробітничати з марчуківським Соціал-демократичним союзом
13:26
Австралія вступає у війну проти тероризму
13:25
Челсі Клінтон на вулицях Манхеттена 11 вересня розповідала про "шкідливість скорочення податків Бушем"
13:21
У руках бен Ладена, можливо, опинилися ядерні чемоданчики КДБ
13:07
Сергій Ребров та Геннадій Зубов про матч з Німеччиною
Всі гравці збірної України перед грою з командою Німеччини в режимі секретності тренуються до матчу плей-офф проти Німеччини в Конча-Заспі. Попри все, і звідти надходять деякі інформаційні повідомлення. Так, своїми думками стосовно гри в суботу поділилися Сергій Ребров та Геннадій Зубов.
12:36
Удовенко звинувачує Бойка в спробі знищити Народний Рух та конкурувати з Ющенком
12:35
Рух Бойка створено проти Ющенка, вважає політолог
12:31
У "нових українців" в Криму старі проблеми
Вибори в особистостях
Кримська "Нова Україна" створена під егідою регіональної організації НДП, очолюваної Сергієм Куніциним. Тому в об'єднання, природно, увійшли так звані організації-супутники НДП. Очолив місцеву "Нову Україну" відомий кримський політолог Олександр Форманчук.
12:21
Арештовані УНСОвці погрожують бунтом
11:16
Кучма вдячний Азарову, що справу банку "Слов'янський" передано до суду
11:14
Готель "Національний" щасливий для німців?
Дослідивши всі проблеми та переваги української команди, німецькі журналісти почали вивчати на фартовість навіть готелі, в яких проживали німецькі футболісти в Києві. За версією газети "Більд" саме готель "Національний", в якому поселилася збірна Німеччини, є щасливим для Бундестіму.
09:04
Костенко сумнівається, що ЦВК зареєструє блок Бойка
09:00
Голова штабу Ющенка задоволений результатами візиту до США
08:52
Ющенко обирає шлях Тоні Блера
Тоні Блер, правлячий прем'єр-міністр Великої Британії, знає як вигравати вибори. У 1997 році він поступився багатьма принципами, які його рідна партія сповідувала роками з метою завоювати серця нетрадиційного для англійських трудовиків електорату. Подібно до Блера, Віктор Ющенко теж хоче стати лідером усіх українців, а не просто вузького кола національно-патріотичних партій.