17 лютого 2002

Архів

Новини
22:39
В українців є всі шанси залишитися без нагород
Чим ближче до завершення Олімпійські Ігри в Сол-Лейк-Сіті, тим менше оптимізма стосовно майбутніх нагород українців на XIX Олімпіаді. Після гонки переслідування у жінок в біатлоні, де єдина представниця від України Тетяна Водоп’янова фінішувала лише на 26 місці, шанси на медалі не тільки в біатлоні, але і в інших видах спорту в українських олімпійців не великі.
14:40
Олбрайт приїхала до України як до "друга". Однак Кучму це не врятувало
На питання про учасників виборів, які частіше за інших порушують передвиборні норми, Олбрайт відповіла: "Досить очевидно, які партії можуть скористатися адмінресурсом".
13:26
СДПУ(О) подала до суду на адмінресурс. Медведчук критикує сенаторів США
"Що, в такому випадку, дає право Сенату США на таку різку резолюцію? Чотири мільйони доларів на моніторинг та 150 мільйонiв на розвиток парламентаризму?", - не може зрозуміти лідер ес-деків.
12:18
NDI: Вибори-2002 під знаком заляканої преси та адмінресурсу
"На даний момент залишається неясним, чи стануть вибори 31 березня кроком вперед у просуванні України в демократичне майбутнє... Необхідно вжити негайних заходів державними органами аби змінити на історичну тенденцію фальсифікації виборів в Україні та заручитися довірою до політичної системи".