24 квітня 2005

Архів

Публікації

Лотерея нафтогазового Бойка

У президента США Джорджа Буша з’явилися соратники в Україні. Його українських однопартійців очолив Юрій Бойко, який три роки керував "Нафтогазом". І весь цей час преса пов'язувала його з іншим діячем, якого ФБР оголосила у всепланетний розшук. Мова іде про Севу Могилевича. Тепер, коли Бойка викликатимуть на допити, його прес-служба може писати про політичні репресії.

Володар слова

Перший масштабний погром УКК було заплановано на 19 жовтня 1987 року. Тоді пішов у друк нарис під назвою "Театр тіней, або Хто стоїть за лаштунками так званого "Українського культурологічного клубу" (УКК)". Автор тексту зробив за роки незалежності блискучу кар'єру. Це він створив "Киевские ведомости", "Всеукраинские ведомости" і, врешті решт, "Факты и комментарии".
Новини
21:03
Суд залишив Резніковича худруком театру
Печерський суд столиці залишив на посаді художнього керівника театру Михайла Резніковича.
17:13
Парламент знову спробує звільнити Чижа - Порошенко
Секретар Ради національної безпеки й оборони Петро Порошенко впевнений, що Верховна Рада повторно розгляне питання про звільнення голови
12:45
Ющенко збирається в туристичну подорож до Грузії?
Президент України Віктор Ющенко нинішнім летом, можливо, відвідає Грузію як турист, повідомив журналістам керівник департаменту туризму і курортів Грузії Саба Кікнадзе.