25 липня 2000

Архів

Новини
19:21
Успіх і поразка Юлії Тимошенко
Юлії Тимошенко вдалося умовити президента Туркменії Сапармурада Ніязова подовжити виплату реструктуризованого держборгу України за туркменський газ ще на два роки.
19:19
Ющенко звертається до народу
Сьогодні прем'єр міністр Віктор Ющенко вперше звернувся до народу. Це звернення транслювалося загальнонаціональними каналами із суттєвими скороченнями починаючи з 19 години. Цей безпрецедентний крок прем'єр зробив, щоб розказати своїм співвітчизникам добру новину - заборгованість із пенсій буде погашена ще до кінця року - до 1 жовтня.
19:18
Тимошенко доведеться переконати Туркменбаши у платоспроможності України
Віце-прем'єр України Юлія Тимошенко заявила у понеділок, що Україна - один з найбільших споживачів газу у світі, збирається вести з Туркменістаном переговори про нові поставки газу.
19:17
У вівторок Павла Лазаренка можуть випустити з тюрми - на поруки
У вівторок у Сполучених Штатах Америки має відбутися судове слухання про звільнення на поруки колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка, передає ВВС. Адвокат Лазаренка у Сан-Франциско Джозеф Русоднєло заявив, що захист вимагає звільнення підсудного без грошової застави до часу, коли власне розпочнеться суд за звинуваченням екс-прем'єра України у відмиванні грошей в американських банках.