Ющенківці ще не вирішили, кого відправити за кріслом Львівського мера

Четвер, 26 січня 2006, 18:22

Прізвище єдиного кандидата на посаду міського голови Львова ще має бути узгоджено.

Про це в четвер повідомив голова львівського осередку партії "Наша Україна" Петро Олійник, передає прес-служба Львівського Блоку.

"Ніякого рішення політради "Нашої України" в природі не існує. Станом на сьогоднішній день більшість в партії на обласному рівні схиляється на користь Андрія Садового. І я прошу утриматись усіх потенційних кандидатів від застосування чорних піар-технологій, які сьогодні вийшли на вулиці міста і дискредитують партію", - заявив він.

За словами члена політради "Нашої України" Романа Зварича, під час засідання керівництво блоку не змогло дійти спільного рішення з приводу кандидата від блоку на виборах мера у Львові, як і в кількох інших містах, і передала право висувати кандидата на посаду мера місцевим осередкам.

Відтак, прізвище єдиного кандидата будуть узгоджувати у Львові.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що політрада блоку "Наша Україна" вирішила, що єдиним кандидатом на посаду міського голови буде заступник голови НРУ Василь Куйбіда.

Одразу після того прозвучали ряд коментарів представників НРУ, які подали цю інформацію як доконаний факт підтримки блоком "Наша Україна" кандидатури Василя Куйбіди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді