Кримський Єхануров йде в парламент

Понеділок, 30 січня 2006, 11:36

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Бурдюгов очолив список кандидатів у депутати Верховної Ради Криму від Кримської республіканської організації партії "Народний союз "Наша Україна".

Відповідне рішення було прийнято на конференції парторганізації, передає "Інтерфакс-Україна".

У першу п'ятірку також увійшли: лідер Кримської організації НСНУ, депутат ВР Володимир Шкляр, голова постійної комісії Верховної Ради Криму з промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і паливно-енергетичного комплексу Анатолій Коцеруба, глава постійної комісії кримського парламенту з економічної, бюджетно-фінансової і податкової політики Андрій Припутніков і член НСНУ Олексій Баранов.

Усього в списку кандидатів у депутати кримського парламенту від кримської організації НСНУ - 53 особи.

Також список кандидатів у депутати ВРК затвердила крайова організація НРУ. Очолив список депутат Рефат Чубаров.

Другим номером у списку став голова представництва Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва в АРК, голова Кримської крайової організації НРУ Леонід Пилунський, третій - заступник голови Ради міністрів Криму Азії Абдуллаєв.

Від Народоного блоку Литвина список кандидатів у депутати Верховної Ради Криму очолив екс-віце-прем'єр кримського уряду, лідер кримської організації Народної партії Анатолій Корнійчук.

Таке рішення було прийнято на міжпартійній конференції кримських організацій політичних партій, що входять у Народний блок Литвина.

У першу п'ятірку увійшли голова об'єднання "Кримпотребсоюз" Віталій Стамболін, глава комітету з водного господарства Ради міністрів Криму Микола Мирошниченко.

Також у п'ятірку увійшли заступник голови кримської організації партії, кримський депутат Григорій Глобінець і депутат Верховної Ради Криму Володимир Циганський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді