Литвин йде в Київську облраду від "Нашої України"

Вівторок, 31 січня 2006, 14:49

Київська обласна територіальна виборча комісія зареєструвала список кандидатів у депутати Київської обласної ради від Блоку "Наша Україна".

Очолив список голова Ради Київської обласної організації партії "Наша Україна", депутат Вадим Литвин, передає прес-служба блоку "Наша Україна".

Команду Блоку представлятимуть також не менш знакові для Київщини фігури: директор Національного інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан, начальник Управління МВС у Київській області Віталій Яловенко, проректор Національного авіаційного університету Ярослав Козачок, член Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Владислав Лясовський.

"У нас справжня команда однодумців, всі працюють пліч-о-пліч, тому й результат відповідний. Ми серйозно ставимося до роботи, і не тільки до штабної. Тому переконані, що і результати виборчої кампанії будуть високими", - сказав Литвин.

"Я можу з впевненістю говорити, що після прогнозованої перемоги "Нашої України" в Київській облраді буде створена потужна фракція, яка візьме на себе всю відповідальність за стан справ на Київщині, працюватиме на благо людей, і ефективно реалізовуватиме програму президента Віктора Ющенка", - сказав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді