У Давидовича – "текучка" кадрів

Понеділок, 13 лютого 2006, 16:13

З початку формування окружних виборчих комісій у їхньому складі змінилися 279 осіб.

Про це в ході засідання Центральної виборчої комісії в понеділок повідомив глава ЦВК Ярослав Давидович, зазначивши, що йдеться про 39 голів окружкомів, 28 їхніх заступників, 44 секретарі, 168 членів.

Давидович відзначив, що заміни членів комісій були проведені в 152 округах.

При цьому голова ЦВК підкреслив, що така партія як "Трудова Україна" відкликала шістьох своїх представників з посади голів ОВК, "Народний Рух" - чотирьох, Партія промисловців і підприємців - двох, Комуністична партія - трьох.

За словами Давидовича, на сьогодні залишаються вільними 43 вакансії, з яких 3 - голів ОВК, 8 - заступників, 10 - секретарів і 52 - членів комісій.

Він також нагадав, що до 18 лютого повинні бути сформовані дільничні виборчі комісії, однак до сьогоднішнього дня немає остаточної ясності з їх формування.

Зокрема, за словами голови ЦВК, у більшості дільниць не буде проводитися жеребкування серед представників партій та блоків, які подали свої кандидатури до складу виборчкомів, оскільки на сьогоднішній день "ледь-ледь" набирається мінімальний склад комісій.

Давидович також підкреслив, що на даний момент вісім партій не мають своїх уповноважених представників у багатомандатному виборчому окрузі й у жодному з територіальних округів.

Ліга, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді