За розголошення "історії хвороби" у Луценка вимагатимуть сатисфакції

Вівторок, 21 лютого 2006, 10:48

Кримська республіканська організація партії "Союз" має намір подати до суду на Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Таке рішення ухвалено у зв'язку з заявою Луценка про включення у виборчий список парторганізації осіб, що раніше мали конфлікт із законом.

За словами лідера партії "Союз" Лева Миримського, очолювана ним політична сила "проведе аналіз" інформації, озвученої Луценком.

"Ми усіх перевіримо, але вже зараз я можу сказати: усе сказане – це спроба дискредитації партії "Союз". Ми подамо на Луценка до суду за наклеп, і цю справу доведемо до кінця", - заявив Миримський, слова якого наводить його прес-служба.

Коментуючи заяву глави МВС, лідер партії "Союз" висловив задоволення тим, що українське законодавство не дозволяє всім бажаючим перевіряти списки кандидатів у депутати.

"Уявіть, якби міністр охорони здоров'я почав роз'їжджати по областях й оприлюднювати історії хвороби всіх кандидатів, - відзначив лідер партії "Союз" Миримський.

"У нас  з'явилося б багато інформації для розмірковування - хто і коли хворів на трипер, яку пластичну операцію робив тощо. А так - демократичні закони усього лише дозволяють виконуючому обов'язки міністра внутрішніх справ називати імена тих, хто проходив упо якійсь справі", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді