Кличко прийняв виклик і "вдарив" у відповідь

Вівторок, 21 лютого 2006, 12:59

Заяви про зацікавленість Віталія Кличка в афері "Еліта-Центр" є невдалою спробою відвести увагу киян від дійсних винуватців афери.

Таку позицію озвучила прес-служба кандидата на посаду мера Києва Віталія Кличка.

За її повідомленням, винуватців афери "слід шукати серед тих місцевих керівників, які причетні до прийняття рішень у сфері виділення земельних ділянок та зобов'язані, відповідно до їхніх посадових повноважень, контролювати діяльність забудовників".

"Гучна квартирна афера в Києві... стала можливою виключно за умов зумисно тіньової системи розподілу земельних ресурсів Києва та відсутності контролю за діяльністю забудовників з боку місцевої влади ", - йдеться у повідомленні.

"Саме київська міська влада запровадила секретний, закритий від киян, режим прийняття рішень у питаннях розподілу землі, майна та фінансових ресурсів", - додає прес-служба.

"Наголошуємо, що саме в коло обов'язків міської влади входить перевірка спроможності структур, які функціонують на ринку нерухомості Києва, та контроль за їхньою діяльністю", - зауважується у повідомленні.

Як відомо, у понеділок депутат Михайло Поживанов заявив про підозру в причетності до скандалу з групою "Еліта-Центр" виборчий штаб кандидата на посаду мера столиці Кличка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді